Idei de cadouri pentru Ziua Copilului

Idei de cadouri pentru Ziua Copilului

În fiecare an, pe 1 iunie, sărbătorim Ziua Internațională a Copilului. Din 2017 aceasta a fost numită sărbătoare legală, iar copiii se pot bucura de timp liber alături de părinții lor. Pe lângă timpul acordat, cadourile sunt al doilea motiv de bucurie pentru copii. Dar ce cadouri le putem oferi copiilor?

În funcție de vârsta copilului tău, poți alege un cadou simplu, cum ar fi un joc Lego sau o păpușă Barbie, sau poți alege un gadget, sau o trotinetă electrică. Alegerea cadoului este influențată și de bugetul de care dispui. 

Întrebarea rămâne: Cum te asiguri că găsești cele mai bune jucării și cadouri? Vrei un joc interactiv pentru copiii tăi, ceva care să reziste la mai multe ore de joacă și care să nu-ți creeze un disconfort atunci când aceștia se joacă? Venim în ajutorul tău cu idei pentru alegerea cadoului potrivit.

Cadouri copii

Anul acesta, fiecare retailer a pregătit o mulțime de idei pentru cadourile de Ziua Copilului. Părinții au la dispoziție o mulțime de jucării care îi vor ajuta pe cei mici să exploreze, să intre în contact cu partea lor creativă și să-și perfecționeze abilitățile în timp ce se distrează copios. 

Pentru copiii care vor să devină oameni de știință, există jucării sub forma roboțeilor, jucării care îi vor ajuta să învețe să codifice, să facă experimente sau să afle mai multe despre lumea din jurul lor. Pentru copiii cu spirit artistic există jucării care le vor permite să proiecteze și să-și creeze propriul trend sau să facă diferite obiecte de artă pe care să le poată expune în camera lor.

Pentru influencerii în devenire există cadouri care îi vor ajuta să creeze "conținut" și să le exprime personalitatea lor unică. Copiilor le place să creeze și să editeze propriile videoclipuri, folosind efecte speciale precum ecrane verzi și fundaluri animate.

Pentru cei mai mici, până la 1 an, orice joacă înseamnă învățare, deoarece îi ajută să-și pună imaginația la lucru și corpul în mișcare.

Lego

Cine nu iubește jocurile de Lego? Lumea Lego este atât de interesantă, încât și adulții sunt fascinați de micile piese multicolore. Lego a devenit cel mai iubit joc de construcții din lume. Este o modalitate plăcută de a petrece timpul liber cu cei mici și să vă distrați construind diferite orașe și personaje. 

Lego îi ajută pe copii să-și dezvolte abilitățile de coordonare, dar în același timp ajută și la dezvoltarea creativității acestora. Poți alege jocurile de Lego în funcție de vârsta copilului tău. Acestea au inscripționate vârsta de la care pot fi folosite, astfel că Lego Duplo este potrivit pentru un copil de 1 an, iar pentru copiii care sunt familiarizați cu lumea înconjurătoare sau au anumite personaje preferate, poți alege un Lego City sau Lego Friends.

Dacă ai un adolescent în devenire, pasionat de Lego, îi poți oferi varianta de Lego Technic. Acestea au piese numeroase și un grad mai dificil de construcție. Lego nu mai este considerat doar un joc de construcție, a devenit un hobby.

Ajută-l să-și creeze propria lume de poveste, explorează lumea Lego și găsește cadoul potrivit pentru copilul tău!

Barbie

Lumea Barbie este tărâmul magic din care fiecare fetiță și-ar dori să facă parte. Păpușa cu părul lung, blond, păpușa care nu-și pierde niciodată din popularitate. Barbie a devenit păpușa care anunță cele mai importante evenimente fetițelor. Fie că este vorba de participarea unei femei la bordul unei nave ce va fi lansată de NASA sau în amintirea unei femei care a luptat pentru drepturile oamenilor, păpușa Barbie este cea care ia chipul și ținuta acelei personalități.

Păpușa Barbie a fost folosită pentru încurajarea fetițelor să-și aleagă meserii care ar fi alocate bărbaților, astfel prin campania “Poți fi orice îți dorești!” fetițele din toată lumea folosesc modelul păpușii Barbie pentru a-și construi propriile vise, visul de a deveni cineva important atunci când vor fi mari.

Oferă-i păpușa Barbie cu lumea ei roz, plină de sclipici!

Rolul jucăriilor în viața copiilor

Părinții au rolul principal în viața copiilor, iar jucăriile dețin un rol secundar. După jucăria care îi însoțește în fiecare noapte, făcându-le somnul mai ușor, celelalte jucării le stimulează creativitatea. Jucăriile ajută la dezvoltarea armonioasă a copilului, la dezvoltarea imaginației, a dexterității și a gândirii acestuia.

Cu ajutorul jucăriilor, copiii descoperă lumea înconjurătoare și își dezvoltă simțurile. De aceea, este foarte important cum alegem o jucărie, deoarece îl putem ajuta să-și descopere o pasiune sau din contră îi putem influența personalitatea negativ. 

Sunt multe jucării pentru copii, dar depinde de tine ce alegi pentru copilul tău. Alege unele care să se potrivească cu vârsta lui, să-i permită acestuia dezvoltarea abilităților, să se joace cu plăcere atât singur, cât și împreună cu tine sau cu alți copii de vârstă lui.

Oferă-i copilului tău cele mai frumoase jucării, cadouri care să-i aducă bucuria de a se juca!


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”