Identifică cele mai bune cazinouri online românești

Identifică cele mai bune cazinouri online românești

Cum să recunoști cele mai bune cazinouri online românești în 2023

De pariat poți paria oriunde, dar deja este prea ofertantă piața jocurilor de noroc să ne mai mulțumim cu orice. Este ridicol să mai joci pe site-uri de doi lei, de aceea noi îți spunem cum să identifici doar cazinourile excepționale. Alege doar cazinouri online de la  branduri de încredere de pe cazinouri.info.  

Nu scăpa din vedere caracteristicile esențiale ale unui cazinou de calitate

Oricui îi place să parieze, și bunica pune bilet la loto pariind pe câteva numere care ne-ar putea îmbogăți. Frate-meu nu ratează niciun meci, dar nici nu scapă ocazia să parieze pe el. Moduri și motive de pariere sunt multe. Ce nu înțeleg, nici în ruptul capului, sunt oamenii care și acum pun banii jos la barbut prin parcări.  

Pariază doar în locuri sigure! Pariul este o distracție, și trebuie privită ca atare, tocmai de aceea nu trebuie să te ruineze, și nici să-ți ofere servicii îndoielnice. Iată cum recunoști cele mai bune site-uri de pariuri online care îți oferă oportunități excelente de joc. Începem cu lucrurile esențiale, de care nu trebuie să uiți niciodată, apoi trecem la chestiuni mai subtile. 

  1. Niciodată, sub nicio formă, să nu ai încredere în site-uri de cazinou, sau site-uri afiliate, care nu au licență ONJN. Numărul de licență este afișat pe orice site de jocuri de noroc și poate fi verificat pe site-ul autorității de stat
  2. Site-urile care nu au certificat de siguranță sunt la fel de bune ca și jucătorii de alba-neagra de pe bulevarde. Site-urile de pariuri sigure au în dreptul adresei URL un lacăt care atestă siguranța. Apasă lacătul, vei vedea certificatul de siguranță 
  3. Să aibă o formă eficientă de asistență pentru clienți: chat, whatsapp, număr de telefon, mail. Un mod în care să primești răspunsuri promt și la obiect.  

În același timp trebuie să fii atent la oferta de jocuri, la diversitatea metodelor de plată, dacă site-ul de jocuri de noroc are o secțiune specifică pentru termeni și condiții, regulament de joc, date de contact. Toate aceste detalii sunt foarte importante. Mai jos noi trecem în revistă detalii mai subtile, care-ți indică nu doar că site-ul operează legal, ci și dacă face parte din elita cazinourilor online. 

Niciodată nu juca pe site-uri care nu-ți cer să-ți faci un cont, apoi să-l verifici 

Nu juca pe site-urile care nu-ți cer să-ți faci un cont, apoi să-l verifici. Crearea și verificarea contului de client este un proces foarte important pentru orice platformă de jocuri de noroc. De aceea, de multe ori vei vedea bonusuri cu rotiri gratuite disponibile pentru verificarea contului. În primul rând, site-urile care te lasă să joci fără să te înregistrezi funcționează ilegal, pentru că nu se asigură că minorii nu au acces la jocurile de noroc. 

Acestor platforme nu le pasă cine și cum rotește, important este să cheltuiască bani la jocuri, pentru că, oricum, câștigurile nu vor putea fi plătite unei persoane oarecare, care nu are cont verificat cu un act de identitate. De asemenea, plățile câștigurilor nu se pot face în conturi care nu sunt deținute de aceeași persoană care a jucat. Deci, un site care nu-ți cere cont, și nu te pune să-l verifici, nu-ți va plăti câștigurile din jocuri.  

Calitatea, diversitatea și disponibilitatea jocurilor

Orice cazinou de primă mână oferă diversitate. Un site pe care doar joci la păcănele nu este neapărat o păcăleală dacă este licențiat, dar este un site pe care banii se vor duce repede. O platformă care reinvestește profiturile și își extinde platforma cu jocuri de masă cu dealer live, care are secțiune de pariuri sportive, virtuale sau loto, de exemplu, este o platformă serioasă, care-și dezvoltă business-ul. 

Diversitatea furnizorilor este un semn bun. Cu cât sunt mai mulți furnizori, ai șanse să joci la jocuri cu mecanică, caracteristici și sisteme de plată diferite. Cazinourile din România au început cu clasicele EGT, Pragmatic, Novomatic, dar piața s-a extins și au apărut jocuri cu mecanică într-adevăr excepțională. Jocurile noi îți permit să-ți fixezi singur mecanica de joc. Variația jocului, dar și miza pe mână, se schimbă în funcție de cum vrea să joace fiecare.  

Oferta de bonusuri mare, care recompensează jucătorii fideli

Aproape fiecare cazinou oferă bonusuri de bun venit.Toate bonusurile au termenii și condiții de rulaj, pe care este obligatoriu să-i citești. Foarte puține bonusuri nu au termeni de rulaj sau depunere. De obicei bonusul se încasează după o depunere minimă, obligatorie. Dacă termenii de rulaj sunt prea complicați și te obligă la prea multă cheltuială, este  bine să alegi un altul, potrivit pentru tine. 

Oferta de bonusuri este foarte importantă. Cazinourile care au multe oferte de bonusare chiar fac un efort să te păstreze ca și client. Recompensează cât pot de mult fiecare investiție, adăugând bonusuri pentru depunerile efectuate. Un cazinou care apreciază activitatea ta pe site este cu siguranță mai bun pentru tine decât unul care nu pune preț pe astfel de recompense. 

Joacă responsabil

Dacă nu te-a plictisit de câte ori ai auzit spunându-se ”Joacă responsabil!”, înseamnă că nu au auzit destul de des acest îndemn. Este important să pariezi doar atât cât îți poți permite. Regula este valabilă nu doar pentru pariul la jocurile de cazinou, dar și pentru pariurile pe evenimente sportive sau alte plăceri de acest gen. Nu uita, alege-ți cu atenție cazinoul și joacă inteligent! 


Citește și:

populare
astăzi

1 „Nu vreau sa fiu ăla din diaspora care se crede cu nasul pe sus, dar las-o dracului de treabă”

2 Roubini avertizează / „Mama tuturor crizelor economice se profilează și nu va fi nimic de făcut în privința asta”

3 Andrei Caramitru șterge pe jos cu Nicușor Dan

4 Un fascinant material despre istoria Pământului... Ce s-ar fi întâmplat acum 591 de milioane de ani...

5 VIDEO Da, e Simion încolțit de ghinion...