Ieșire DEMENTĂ a lui Badea! L-a făcut pe Cioloș IMPOSTOR BUBOS cățărat pe CADAVRE!

Ieșire DEMENTĂ a lui Badea! L-a făcut pe Cioloș IMPOSTOR BUBOS cățărat pe CADAVRE!

Mircea Badea, atac dement la adresa lui Cioloș! Aștept să nu-i mai văd fața buboasă a acestui impostor cinic, ipocrit și stupid, cocoțat pe cadavre, a scris sluga de varan pe  Blogul său.

Badea a reacționat, marți după-amiază, la declarațiile premierului Dacian Cioloș, care a justificat participarea sa la emisiunea „Sinteza Zilei” de la postul de televiziune Antena 3, prin faptul că „uneori trebuie să cobori în mocirlă. Sigur, îţi iei cizme de cauciuc şi faci un duş după”. 

În acest context, Mircea Badea l-a calificat pe Dacian Cioloș drept „un impostor bubos cinic, ipocrit și stupid, cocoțat pe cadavre în funcția de prim-ministru”.

Într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, jurnalistul a scris: „N-am mai așteptat albirea lui Kovesi, mi-am decis votul după afirmația mocirloasă a japiței Cioloș”.

Redăm mesajul integral postat pe blogul său:

„Calculul e simplu: la Senat votez cu Tăriceanu(ALDE). Mi s-ar părea foarte penibil că tocmai cel care s-a luptat aproape singur cu Binomul mafiot să rateze intrarea în Parlament. La Cameră depuatilor nici nu se pune problema să merg cu ALDE. Acolo este Daniel Constantin, o scursură securistoida,deci insalubră. Mai degrabă aș vota cu Coldea decât cu jăpița asta. Așadar, la Cameră am identificat doi cetățeni prizabili, inteligenți, cu puncte de vedere clare, că niște oameni practic: Liviu Plesoianu și Ciprian Necula. Ambii candidează la PSD, primul pe locul nouă, cel de-al doilea pe locul treisprezece. Știu, automat voi vota cu bideul lui Maior și cu încălțătorul lui Coldea, denumit Georgian Pop. Așa e! Dar mi-am spus că de pe locul 3, pudelul SRI intră oricum. Cei doi despre care v-am spus, nu. E simplu: nu există alegere imaculată la alegerile astea. Nu îmi fac niciun fel de iluzie: șansele sunt că PSD, după ce va catiga uriaș la vot, să bată palma cu sistemul securist preluat integral de Iohannis de la Băsescu. E chiar foarte probabil că PSD va tranzacționa jegos mandatul de la cetățeni pentru iluzia împăciuirii cu Bionmul. Fix cum a mai făcut Ponta. Așadar, nu-mi fac nici iluzii, nici speranțe. Un singur lucru totuși aștept: să nu-i mai văd fața buboasă a acestui impostor cinic, ipocrit și stupid, cocoțat pe cadavre în funcția de prim ministru. ”, a scris Mircea Badea.

Inițial, mesajul postat pe blog a fost șters. La scurt timp, însă, a reapărut pe site-ul lui.

Dacian Cioloş a declarat, marţi, că a acceptat să participe la o emisiune transmisă de Antena 3 pentru ca punctele sale de vedere să ajungă şi la telespectatorii acestui post care, altfel, nu ar avea acces la discursul său. Şeful Executivului a făcut o paralelă cu meseria sa de agronom, în care uneori trebuie să „cobori în mocirlă" pentru a-ţi face treaba corect.

„Eu sunt agronom la bază şi am învăţat că sunt anumite plante care cresc în mocirlă şi că nu poţi să îţi faci meseria corect dacă nu ai curajul să şi cobori câteodată în mocirlă. Sigur, îţi iei cizme de cauciuc, ca să nu te murdăreşti complet sau faci un duş după aceea", a spus Cioloş.




Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Foarte interesante amănunte...