IGI: Cetățeanul tunisian implicat în activități adiacente terorismului a fost expulzat din România

IGI: Cetățeanul tunisian implicat în activități adiacente terorismului a fost expulzat din România

Cetățeanul tunisian declarat indezirabil pentru motive ce țin de implicarea în activități adiacente terorismului a fost îndepărtat sub escortă de pe teritoriul României, informează Inspectoratul General pentru Imigrări (IGI) într-un comunicat de presă transmis AGERPRES.

Potrivit sursei citate, la data de 2 august, Curtea de Apel București a emis o hotărâre prin care cetățeanul de origine tunisiană, în vârstă de 32 de ani, a fost declarat indezirabil pentru o perioadă de 10 ani.

"În urma activităților întreprinse, polițiștii Inspectoratului General pentru Imigrări l-au depistat cu operativitate pe bărbat, iar, în cursul serii, a fost pusă în aplicare hotărârea instanței și efectuată misiunea de îndepărtare a străinului de pe teritoriul României. Totodată, dreptul de ședere al acestuia în calitate de membru de familie al unui cetățean român a încetat", se mai arată în comunicat.

La ieșirea din țară, pe numele cetățeanului tunisian a fost instituit consemn nominal de nepermitere a intrării în România pentru o perioadă de 10 ani.

AGERPRES/(A — autor: Ana-Maria Ludatșer, editor: Florin Marin)


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”