IGI: Cetățeanul tunisian implicat în activități adiacente terorismului a fost expulzat din România

Cetățeanul tunisian declarat indezirabil pentru motive ce țin de implicarea în activități adiacente terorismului a fost îndepărtat sub escortă de pe teritoriul României, informează Inspectoratul General pentru Imigrări (IGI) într-un comunicat de presă transmis AGERPRES.

Potrivit sursei citate, la data de 2 august, Curtea de Apel București a emis o hotărâre prin care cetățeanul de origine tunisiană, în vârstă de 32 de ani, a fost declarat indezirabil pentru o perioadă de 10 ani.

"În urma activităților întreprinse, polițiștii Inspectoratului General pentru Imigrări l-au depistat cu operativitate pe bărbat, iar, în cursul serii, a fost pusă în aplicare hotărârea instanței și efectuată misiunea de îndepărtare a străinului de pe teritoriul României. Totodată, dreptul de ședere al acestuia în calitate de membru de familie al unui cetățean român a încetat", se mai arată în comunicat.

La ieșirea din țară, pe numele cetățeanului tunisian a fost instituit consemn nominal de nepermitere a intrării în România pentru o perioadă de 10 ani.

AGERPRES/(A — autor: Ana-Maria Ludatșer, editor: Florin Marin)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 BREAKING Curtea de Apel și-a declinat competența și a trimis dosarul 10 august spre judecare Tribunalului Bucu…

2 Un imbecil

3 Ani la rând au scos 9.500 de euro zilnic cash din bancă / Ajunseseră să dicteze ziarelor ce să scrie

4 FOTO Larisa Iordache și iluzia optică

5 ULTIMA ORĂ Curtea de Apel a decis redeschiderea dosarului 10 august!