IGPF: 25 migranţi descoperiţi de poliţiştii de frontieră de la P.T.F. Borş şi P.T.F. Vărşand

IGPF: 25 migranţi descoperiţi de poliţiştii de frontieră de la P.T.F. Borş şi P.T.F. Vărşand

Un număr de 25 de cetăţeni afgani şi irakieni cu vârste cuprinse între 5 şi 28 de ani, care încercau să treacă ilegal frontiera ascunşi în două automarfare, au fost descoperiţi, sâmbătă, de poliţiştii de frontieră din cadrul Punctelor de Trecere a Frontierei Borş şi Vărşand

Potrivit unui comunicat transmis de Poliţia de Frontieră, sâmbătă, în jurul orei 00,15, la Punctul de Trecere a Frontierei Vărşand, s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, doi cetăţeni români, care transportau, cu un automarfar, înmatriculat în România, obiecte de mobilier pentru o societate din Franţa.

În urma efectuării controlului amănunţit asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit în compartimentul pentru marfă treisprezece cetăţeni din Irak cu vârste cuprinse între 19 şi 25 de ani.

La aceeaşi dată, în jurul orei 3,00, la Punctul de Trecere a Frontierei Borş, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean turc, în calitate de şofer al unui automarfar înmatriculat în Turcia. Bărbatul transporta materiale textile şi role de hârtie pe ruta Turcia-Finlanda.

Şi în acest caz, poliţiştii de frontieră au descoperit doisprezece cetăţeni din Afganistan cu vârste cuprinse între 5 şi 28 de ani.

În ambele cazuri, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Omul Rusiei? / Noi amănunte despre lectorul universitar mort într-un accident de bicicletă la doar 47 de ani

2 O imagine care ar trebui să dea fiori rușilor...

3 Baronul PSD Arsene, prins între 2 grupări de interlopi în Italia?

4 Sorana Cîrstea a dezvăluit secretul transformării ei: Declarații tari după parcursul din America

5 Un adevăr crunt din Ucraina...