IGPF: 50 grame de canabis, descoperite la Otopeni, în bagajul unui eleveţian

IGPF: 50 grame de canabis, descoperite la Otopeni, în bagajul unui eleveţian

Poliţiştii de frontieră şi inspectorii vamali din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Aeroport Henri Coandă - Otopeni au depistat un cetăţean elveţian care intenţiona să introducă în România 51,20 grame canabis, în bagajul personal, anunţă IGPF.

Echipa comună, formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali, a efectuat un control amănunţit asupra bagajelor bărbatului, ocazie cu care a fost descoperită o pungă de plastic transparentă ce conţine o substanţă vegetală de culoare maro-verzuie, având greutatea de 51,20 grame brut, despre care persoana în cauză a declarat că este canabis, se arată într-un comunicat de presă.

Întreaga cantitate de substanţă vegetală a fost transmisă spre expertizare, confirmându-se faptul ca substanţa este canabis. Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub coordonarea unui procuror din cadrul D.I.I.C.O.T. sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic ilicit de droguri.

Potrivit sursei citate, pe 8.02.2018, ora 17.02, la Punctul de Trecere a Frontierei Aeroport Henri Coandă - Otopeni, cetăţeanul elveţian D.A.J., în vârstă de 40 ani, s-a prezentat pentru a intra în ţară, călătorind din direcţia Zurich (Elveţia). La controlul documentelor s-a stabilit ca bărbatul în cauză este rezident în România.

 

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Pesedistul Tudorache, îngropat de procurorii DNA! Încă un dosar! Intră în horă și avocata lui Dragn…

2 Nu, nu este fundația unui bloc, este cavoul lui Videanu de la Bellu!

3 Citiți asta! / Un caz-școală de Mafie politico-judiciară!

4 Cum au traversat avioanele lui Putin România în drum spre Geneva și de ce au fost flancate de două avioane ame…

5 Pensii speciale de jurnalişti pentru generalul Pavel Abraham, meteorologul Romica Jurcă sau colonelul Mircea …