IGPR - percheziții în București: Trei persoane reținute pentru trafic de droguri; 560 de grame de canabis - confiscate

Trei persoane bănuite de trafic de droguri au fost reținute în urma unor percheziții efectuate în municipiul București de polițiști ai Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Călărași și procurori DIICOT, cu această ocazie fiind confiscate 560 de grame de canabis, sume de bani și cântare electronice de precizie.

''La data de 28 ianuarie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Călărași și procurorii DIICOT — BT Călărași au efectuat trei percheziții la locuințele a trei persoane, din municipiul București, bănuite de trafic de canabis. Din cercetări a reieșit că cei în cauză ar fi deținut și ar fi comercializat droguri de risc pe raza municipiului București'', informează IGPR, într-un comunicat transmis vineri AGERPRES.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate 560 de grame de fragmente vegetale, susceptibile a fi droguri de risc, ce urmează să fie supuse expertizării, precizează sursa citată.

De asemenea, au fost indisponibilizate 4 cântare electronice de precizie, 5.800 de lei și 250 de euro, precum și sute de pungi din plastic, folosite la porționarea și comercializarea drogurilor.

Față de cei trei bărbați s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați Tribunalului Călărași, cu propunere de arestare preventivă.

La activități au participat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale al Inspectoratului de Poliție Județean Călărași. Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Departamentului de Informații și Protecție Internă.

AGERPRES/(AS — autor: Livia Popescu, editor: Georgiana Tănăsescu, editor online: Gabriela Badea)


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Acest mesaj va produce un cutremur în România

2 Cum se spală banii negri în Famiglie / Ilie Sârbu și-a luat apartament de două milioane de lei. Fiica Daciana i-…

3 „Nu vă cunoaşteţi locul în ierarhie. Am eu grijă să vorbesc cu Coarnă să aibă grijă de voi!” / Cum i-au amenința…

4 Documente / „Pute rău! Miros de cătușe cu o duhoare puternică de corupție la achiziția celor 115 milioane de măș…

5 VIDEO Priviți, despre Armata Panterelor Negre care patrulează pe străzile orașelor din America nu vorbește nim…