IGPR: 12 dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor, în ultimele 24 de ore

IGPR: 12 dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor, în ultimele 24 de ore

Poliţiştii au întocmit, în ultimele 24 de ore, 12 dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor, în urma verificării a 86.124 de persoane faţă de care s-a dispus izolarea sau carantină, fiind verificate 32.201 locaţii de carantină sau izolare.

"În ultimele 24 de ore, 862 de autovehicule (cu 2.459 de persoane) au fost preluate, din zonele de frontieră şi alte 11 autovehicule cu materiale medicale au fost escortate. De asemenea, în cursul zilei de ieri, în urma verificărilor în teren, au fost aplicate 7.385 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 10.580.000 de lei, persoanelor care nu respectau prevederile privind restricţionarea circulaţiei", informează Biroul de presă al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

Poliţiştii au realizat 2.161 de intervenţii la evenimente, dintre care 1.728 au fost sesizate de cetăţeni prin 112, fiind organizate 115 acţiuni.

"59 de persoane au fost prinse în flagrant delict, în timp ce comiteau infracţiuni sau imediat după aceea şi alte nouă persoane urmărite au fost depistate. În trafic, poliţiştii au constatat 46 de infracţiuni rutiere, fiind reţinute 78 de permise şi retrase 45 de certificate de înmatriculare", arată sursa citată.

În misiunile lor, poliţiştii au fost sprjiniţi de 4.020 de poliţişti locali, alăturându-se, în activităţile în sistem integrant, şi jandarmi şi efective ale MApN. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

3 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

4 Ce se întâmplă în China?

5 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!