IGPR, despre conflictul din Piaţa Constituţiei: Poliţiştii au ridicat un cartuş şi un încărcător gol

Poliţiştii au găsit şi ridicat, în urma conflictului petrecut duminică seara în Piaţa Constituţiei, un tub de cartuş, cel mai posibil cu gaz, un încărcător gol, posibil pentru acelaşi tip de pistol cu gaze, şi obiecte contondente.

Potrivit unui comunicat al IGPR transmis AGERPRES, în seara de duminică, în jurul orei 22.30, prin apel 112 a fost sesizat un conflict între mai multe persoane, pe raza sectorului 5, în piaţa Constituţiei.

"În urma conflictului, un bărbat a fost rănit şi, în pofida ajutorului medical de urgenţă, s-a constatat decesul. Cadavrul a fost ridicat şi transportat la INML, unde la acest moment se efectuează necropsia. Celălalt bărbat rănit a suferit un traumatism la nivelul capului şi a primit îngrijiri medicale la faţa locului, ulterior fiind condus la audieri", se menţionează în comunicat.

Sursa citată precizează că a fost efectuată, pe parcursul nopţii, cercetarea la faţa locului, care a fost reluată în această dimineaţă şi continuă şi la acest moment.

"În perimetrul cercetat a fost găsit şi ridicat un tub cartuş, cel mai posibil cu gaz, un încărcător gol, posibil pentru acelaşi tip de pistol cu gaze, şi obiecte contondente", arată oamenii legii.

Din primele date rezultă că persoanele implicate, pe fondul unui conflict mai vechi, s-ar fi întâlnit în acest spaţiu, unde discuţiile au degenerat, menţionează poliţiştii.

"Au fost identificate camere de supraveghere şi se continuă ridicarea de imagini. Chiar şi la momentul acesta poliţiştii vizionează imagini surprinse de dispozitivele de supraveghere", mai arată IGPR.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 După ce citiți acest text să nu uitați că Institutul Cantacuzino a fost îngropat de Ponta

2 FOTO / VIDEO Priviți unde și-a izolat Pentagonul echipele de comandă pentru a monitoriza pandemia

3 Ministrul Sănătăţii, mesaj dur: „Au venit de frică, dar bravează, au fugit de moarte, dar pot aduce moartea”. …

4 VIDEO „Da, te poți infecta din aer, în anumite condiții. Masca: obligatorie. Trei scenarii pentru sfârșitul cr…

5 Tablou cu viruși punând la cale un nou atac asupra României

recomandări

Te ia DNA: Puescu Daniel/Deputat Ion Cupa

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Faceți cunoștință cu Grumpy cat japoneză, care e chiar mai grumpy decât originala