IGPR: Ninge ușor pe A2, iar pe A1 pe ambele tronsoane; se acționează cu autospeciale

IGPR: Ninge ușor pe A2, iar pe A1 pe ambele tronsoane; se acționează cu autospeciale

Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR) informează, joi seară, că se înregistrează ninsoare slabă și continuă în județele Bacău, Hunedoara, Sibiu, Vâlcea, Dâmbovița, Teleorman, Prahova, Brașov și în București, iar pe autostrăzile A1 și A2 se acționează cu autospeciale.

De asemenea, potrivit reprezentanților IGPR, plouă în județul Constanta, la Medgidia.

"În celelalte județe vizate de atenționarea meteo nu sunt semnalate probleme până la această oră. Pe autostrada A1 ninge pe ambele tronsoane (București — Pitești și Deva — Sibiu), se acționează cu autospeciale, iar pe autostrada A2 ninge ușor și de asemenea, se acționează. La ora aceasta pe A2 ninge ușor între km 20 (Brănești) — 65 (Lehliu-Gară) și km 160 (Cernavodă) — 190 (Medgidia). Pe celelalte sectoare ale A2 alternează ploaie măruntă cu lapoviță fără a crea probleme de vizibilitate sau depunere pe carosabil. Pe Autostrada A1 București-Pitești avem lapoviță între km 10-km 30, iar între km 30-km 120 ninge ușor", mai precizează sursa citată.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”