IGPR: Opt persoane cercetate pentru proxenetism și trafic de minori

IGPR: Opt persoane cercetate pentru proxenetism și trafic de minori

Polițiștii din Călărași au efectuat opt percheziții pentru destructurarea unei grupări infracționale specializate în proxenetism și trafic de minori, iar opt persoane sunt audiate în dosarul instrumentat de DIICOT Călărași.

"La data de 16 mai, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, sub coordonarea procurorilor DIICOT Călărași, efectuează opt percheziții, în Călărași și București, la locuințele unor persoane bănuite de trafic de trafic de minori și proxenetism. Din cercetări a reieșit că membrii grupării, femei și bărbați, cu vârste cuprinse între 17 și 31 de ani, ar fi constituit, începând cu luna noiembrie 2015, un grup infracțional organizat specializat în săvârșirea infracțiunilor de proxenetism și trafic de minori", informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR) transmis miercuri AGERPRES.

Cei în cauză ar fi determinat, înlesnit și însușit foloase patrimoniale de pe urma practicării prostituției de către trei persoane de sex feminin, printre care și o minoră.

Opt persoane sunt cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituire de grup infracțional organizat, proxenetism și trafic de minori.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Document / Fugarul Rizea a dezvăluit personajul care l-a „pensionat” pe Crin Antonescu!

2 FOTO Acesta este Hunter Biden... Băiatul are probleme...

3 Un jandarm sibian de 43 de ani, coronasceptic, a murit după ce s-a infectat / Căpitanul Ionuț Câmpean, acum câte…

4 Marian Godină îi dă replica Patriarhului Daniel: „Să înțeleg că Sf. Dimitrie n-a văzut 30 de ani cum trăiau ro…

5 VIDEO Primul Guvern USL s-a făcut în Dubai, pe marginea piscinei hotelului Atlantis / Scheletele lui Ponta și Gh…