IGPR: Opt persoane cercetate pentru proxenetism și trafic de minori

IGPR: Opt persoane cercetate pentru proxenetism și trafic de minori

Polițiștii din Călărași au efectuat opt percheziții pentru destructurarea unei grupări infracționale specializate în proxenetism și trafic de minori, iar opt persoane sunt audiate în dosarul instrumentat de DIICOT Călărași.

"La data de 16 mai, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, sub coordonarea procurorilor DIICOT Călărași, efectuează opt percheziții, în Călărași și București, la locuințele unor persoane bănuite de trafic de trafic de minori și proxenetism. Din cercetări a reieșit că membrii grupării, femei și bărbați, cu vârste cuprinse între 17 și 31 de ani, ar fi constituit, începând cu luna noiembrie 2015, un grup infracțional organizat specializat în săvârșirea infracțiunilor de proxenetism și trafic de minori", informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR) transmis miercuri AGERPRES.

Cei în cauză ar fi determinat, înlesnit și însușit foloase patrimoniale de pe urma practicării prostituției de către trei persoane de sex feminin, printre care și o minoră.

Opt persoane sunt cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituire de grup infracțional organizat, proxenetism și trafic de minori.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante