IGPR: Trei persoane, reţinute; au fost prinse cu un kilogram de cocaină şi 25.600 de lire sterline

IGPR: Trei persoane, reţinute; au fost prinse cu un kilogram de cocaină şi 25.600 de lire sterline

Procurorii DIICOT Iaşi au reţinut trei persoane, pentru 24 de ore, după o acţiune de prindere în flagrant delict a unui grup de persoane specializat în trafic de droguri de mare risc, în urma căreia poliţiştii au ridicat 25.600 de lire sterline şi un kilogram de cocaină, ce ar fi urmat să fie comercializată contra sumei de 45.000 de euro.

"La data de 4 martie 2020, în municipiul Iaşi, a fost desfăşurată o acţiune de prindere în flagrant delict a unui grup de persoane specializat în trafic de droguri de mare risc. (...) Ulterior, au fost efectuate cinci percheziţii domiciliare, în urma cărora au fost indisponibilizaţi 2.100 de lei şi 17.200 de lire sterline şi au fost ridicate, în vederea confiscării, trei autoturisme şi autoutilitare, care ar fi fost folosite pentru transportul drogurilor şi banilor", informează, vineri, Biroul de presă al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

Patru persoane au fost conduse la audieri, iar faţă de trei dintre acestea procurorii din cadrul DIICOT Iaşi au dispus reţinerea pentru 24 de ore.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul IGPR, iar în activităţi au fost angrenaţi şi jandarmi ai Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Iaşi. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 I-a mirosit pe ruși? / Adelin Petrișor a demisionat de la Euronews România cu doar câteva zile înainte de lansarea postului

2 VIDEO Priviți, 7 lovituri „chirurgicale” aplicate de ucraineni unităților ruse ascunse printre casele unui sat

3 „Toaleta de pe plajă a fost distrusă” / Mesajul ucrainenilor după un atac rusesc cu rachete Kalibr asupra Odessei

4 „Elitele GRU şi FSB cred că Putin a pierdut războiul. Ele văd o lovitură de stat ca pe o posibilitate realistă”

5 „Navele rusești nu vor avea unde să se ascundă în Marea Neagră”