IGPR: Trei persoane, reţinute; au fost prinse cu un kilogram de cocaină şi 25.600 de lire sterline

IGPR: Trei persoane, reţinute; au fost prinse cu un kilogram de cocaină şi 25.600 de lire sterline

Procurorii DIICOT Iaşi au reţinut trei persoane, pentru 24 de ore, după o acţiune de prindere în flagrant delict a unui grup de persoane specializat în trafic de droguri de mare risc, în urma căreia poliţiştii au ridicat 25.600 de lire sterline şi un kilogram de cocaină, ce ar fi urmat să fie comercializată contra sumei de 45.000 de euro.

"La data de 4 martie 2020, în municipiul Iaşi, a fost desfăşurată o acţiune de prindere în flagrant delict a unui grup de persoane specializat în trafic de droguri de mare risc. (...) Ulterior, au fost efectuate cinci percheziţii domiciliare, în urma cărora au fost indisponibilizaţi 2.100 de lei şi 17.200 de lire sterline şi au fost ridicate, în vederea confiscării, trei autoturisme şi autoutilitare, care ar fi fost folosite pentru transportul drogurilor şi banilor", informează, vineri, Biroul de presă al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

Patru persoane au fost conduse la audieri, iar faţă de trei dintre acestea procurorii din cadrul DIICOT Iaşi au dispus reţinerea pentru 24 de ore.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul IGPR, iar în activităţi au fost angrenaţi şi jandarmi ai Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Iaşi. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Voi știți cine e marmota asta?

2 Sechestrată și umilită în casa unui judecător

3 VIDEO Interlopul Armin Bitzy i-a luat gâtul cămătarului Gabi „Șef" în fața unor copii care se jucau

4 Uite o chestie interesantă despre patronul Digi

5 Așa o fi?