IGSU: 10 județe afectate de vremea rea; copaci doborâți de vânt și curți inundate

IGSU: 10 județe afectate de vremea rea; copaci doborâți de vânt și curți inundate

Zece județe și Bucureștiul au fost afectate miercuri seara de fenomenele meteorologice periculoase, informează IGSU.

Până la ora 21,00, efecte ale fenomenelor meteo au apărut în 17 localități din Alba, Cluj, Gorj, Hunedoara, Ilfov, Mehedinți, Prahova, Sălaj, Vaslui și Vâlcea.

Majoritatea cazurilor au vizat intervenții locale pentru îndepărtarea arborilor căzuți pe domeniul public sau evacuarea apei din curți.

Potrivit IGSU, în Capitală, pompierii au acționat pentru îndepărtarea a 8 copaci căzuți de carosabil, autoturisme sau linii electrice.

În județul Ilfov s-a acționat pentru extragerea apei din 4 subsoluri și pentru îndepărtarea unui copac căzut pe carosabil.

De asemenea, în orașul Târgu Cărbunești, din județul Gorj, au fost doborâți de vânt un stâlp de telefonie, un element de construcție (pe carosabil) și mai mulți arbori, fiind avariate 7 autoturisme.

Circulația rutieră a fost afectată temporar din cauza unor copaci căzuți pe carosabil (DN64) în județul Vâlcea și a unui panou publicitar în municipiul Deva, din Hunedoara.

În comuna Chinteni, județul Cluj, au fost afectate din cauza vântului puternic cinci acoperișuri de locuințe.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”