IGSU: Toţi pompierii români disponibili din Grecia, direcţionaţi în zona localităţii Megara

IGSU: Toţi pompierii români disponibili din Grecia, direcţionaţi în zona localităţii Megara

Toate echipajele de pompieri disponibile din Grecia au fost direcţionate de ofiţerul de legătură elen, joi dimineaţa, în zona localităţii Megara, unde au desfăşurat misiuni de supraveghere, monitorizare şi lichidare a focarelor de incendiu ascunse.

Echipajele au fost împărţite în trei sectoare de intervenţie, toate misiunile fiind realizate în cooperare cu pompierii eleni, informează un comunicat al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) transmis, vineri, AGERPRES.



La faţa locului a fost operaţionalizat Punctul de comandă mobil, pentru o coordonare optimă a echipajelor din teren. De asemenea, echipa de monitorizare aeriană a activat drona şi a desfăşurat activităţi specifice.

"Astăzi, misiunile din zona Megara vor continua, iar pompierii militari români vor acţiona pentru îndepărtarea posibilelor focare ascunse, ţinând cont că riscul de incendiu în zonă rămâne unul ridicat (categoria de risc 4)", arată sursa citată. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”