Îi fuge nămolul de sub picioare? Dragnea, întâlnire disperată cu Kelemen Hunor! Va propune intrarea UDMR la guvernare. Kakaia guvernare?

Îi fuge nămolul de sub picioare? Dragnea, întâlnire disperată cu Kelemen Hunor! Va propune intrarea UDMR la guvernare. Kakaia guvernare?

Îi fuge nămolul de sub picioare? Dragnea, întâlnire disperată cu Kelemen Hunor! Va propune intrarea UDMR la guvernare. Kakaia guvernare, întrebăm noi?

La puțin timp după ce s-a anunțat că Dragnea și-a anulat intempestiv prezența la Școala de vară a Tineretului PSD de la Jupiter a venit și explicația. Dragnea, la disperare, semn că e groasă, se întâlnește cu șeful UDMR, Kelemen Hunor. Asta după ce în cursul dimineții a venit pe surse informația că UDMR  a stat de vorbă și cu Sorin Grindeanu. Acum, anunță Digi24, Dragnea va propune liderilor UDMR cooptarea la guvernare. Care guvernare?

Liderul deputaţilor UDMR, Attila Korodi, a declarat vineri că Uniunea va lua zilele următoare o decizie în legătură cu poziţionarea faţă de moţiunea de cenzură iniţiată de PSD şi ALDE şi a precizat că va avea discuţii cu toate forţele politice, inclusiv cu Sorin Grindeanu.

„UDMR nu are un punct de vedere până la ora actuală. Nu s-a întrunit forul de conducere, care se va întâmpla zilele următoare. Avem nevoie de un dialog în interiorul UDMR pentru a ne poziţiona şi a creiona discuţiile care se vor duce săptămâna viitoare”, a declarat Attila Korodi pentru News.ro.

Întrebat dacă acordul de colaborare parlamentară încheiat cu PSD şi ALDE obligă UDMR să voteze alături de cele două partide din coaliţie la moţiunea de cenzură, Korodi a negat.

„Nu are nicio obligaţie directă. Colaborarea parlamentară este destul de bine conturată, nu e inclus un element de genul acesta. E nevoie de dialog pentru a înţelege tot ce se întâmplă pe eşichierul politic, a înţelege şi ce se întâmplă şi ce propun cei din actuala coaliţie şi după acest lucru se ia o decizie. Zilele următoare, în forul de conducere, probabil vom decide cum vom vota la moţiunea de cenzură. Aşa cred că este oportun şi statutar”, a precizat liderul deputaţilor UDMR.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Atamanul și-a părăsit calul și nevasta pentru aventură, dar s-a întors acasă corect”

2 Cruzime fără margini a comandanților ruși

3 Peste 100 de soldaţi ai Gărzii Naționale a Rusiei, armata privată a lui Vladimir Putin, concediați după ce au refuzat să lupte ăn Ucraina!

4 Data morții lui Putin, prezisă de un medium rus. Mai mult, a descris și modul în care va sfârși

5 Alertă în lumea interlopă! Se pregătește răzbunarea morții lui Emi Pian, șeful clanului Duduienilor?