Îi înjurăm pe pesediști dar despre iuda asta de Gorghiu, care a plecat din sală cu trei secunde înainte de vot, nu zice nimeni nimic?

Îi înjurăm pe pesediști dar despre iuda asta de Gorghiu, care a plecat din sală cu trei secunde înainte de vot, nu zice nimeni nimic?

Îi înjurăm pe pesediști dar despre iuda asta de Gorghiu, care a plecat din sală cu trei secunde înainte de vot, nu zice nimeni nimic? Da, senatoarea PNL Alina Gorghiu, membră a Comisiei Juridice a Senatului, a părăsit sala unde s-au votat amendamentele la legea grațierii cu doar câteva secunde înainte ca președintele comisiei, Șerban Nicolae să le supună la vot. Dar despre mizeria asta nu scrie nimeni.

UPDATE/La ședința de joi a comisiei juridice Alina Gorghiu a fost înlocuită de PNL cu senatorul Florin Cîțu. Citește mai jos atacul Ralucăi Turcan la „Cei care lipsesc atunci când e mai important”

Majoritatea PSD din comisia juridică din Senat a votat grațierea faptelor de corupție - luare de mită, dare de mită, trafic de influență, adoptând propunerea formulată de Șerban Nicolae dar și de Traian Băsescu la proiectul legii grațierii al Guvernului. Au fost 5 voturi pentru - toate de la PSD - și trei împotrivă - câte unul de la PNL, USR si UDMR.

Daca nu ar fi lipsit doi membri PNL de la dezbateri, scorul ar fi putut fi 5 la 5 în comisie pe această propunere.

Unul dintre „absenții” PNL a fost Alina Gorghiu. Celălalt, se spune, era bolnav. Ce nu se spune este faptul că el putea fi înlocuit de către PNL cu un alt senator...

Pe surse, la momentul uriașului scandal provocat de adoptarea Ordonanței 13, s-a vorbit și despre prezența Alinei Gorghiu și a lui Vasile Blaga la „comitetul de redactare” al documentului.

 *** Gorghiu, atacată pe Facebook de Turcan: „Cei care lipsesc atunci când e mai important sunt cei care fac opoziția praf. PNL, privit ca pactizând cu PSD”




Citește și:

populare
astăzi

1 Lupta pentru Marea Neagră nu s-a încheiat

2 Rareș Bogdan, mesaj în miez de noapte!

3 Fostul slugoi al Elenei Udrea și-a cumpărat o vilă de 352 de metri pătrați în Belgia

4 Se retrag „Piedonii”? / De două zile sunt mucles...

5 Judecați voi...