„Îi spuneam Magdalena în pușcărie bărbatului feroce al României”

„Îi spuneam Magdalena în pușcărie bărbatului feroce al României”

Fost ministru al Transportului și membru important în PSD, Miron Mitrea a făcut un an de pușcărie și a fost închis la Penitenciarul Poarta Albă.

Acolo, în aceeași perioadă a fost încarcercat și Cristi Borcea.

Fostul demnitar a dezvăluit întâmplări din închisoare și a povestit cum deținuții i-au pus și o poreclă fostului dinamovist.

Miron Mitrea a dat amănunte în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal despre SPA-ul lui Borcea din închisoare, devenit celebru.

"Îi spuneam Magdalena bărbatului feroce al României. De ce? Avea tot timpul grijă de el, se întreținea. A avut un moment de slăbiciune, s-a lăudat și, astfel, au apărut articole cu SPA-ul lui Magdalena, SPA-ul lui Borcea din închisoare.

Știind să manipulez oameni și instituții, respectând regulamentul, am vorbit și eu cu un băiat și i-am zis că vreau să fac duș în așa-zisul SPA al lui Borcea.

Era o cameră înaltă de 5 metri, geamurile lipseau, era un boiler, iar apa caldă curgea prin două țevi. Fiind frig afară, se făcea un abur, Doamne!, n-am rezistat mai mult de două minute.

Dar Borcea e un tip gomos, a vrut să se laude în presă, nu a vrut să se știe că a trăit ca un pușcăriaș oarecare. Toată presa a scris de SPA-ul lui Borcea, hai să fim serioși", a spus Miron Mitrea la emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai", de la Kanal D.

Miron Mitrea s-a retras din politică după perioada petrecută în pușcărie.

El este cel care i-a dus în PSD pe Liviu Dragnea, Marian Vanghelie, Radu Mazăre sau Sorin Oprescu.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Nunta odraslei interlopului Nuțu Cămătaru, „udată” cu grămezi de bani de Cosmin Olăroiu și Codin Maticiuc

2 Dmitri Medvedev ar fi încercat să se sinucidă? Presa din Ucraina susține că s-ar fi găsit și mai multe bilețele de adio

3 Au scos de la naftalină vechile rachete sovietice! / Semne evidente că Rusia gâfâie pe frontul din Ucraina

4 ULTIMA ORĂ Panică la Gazprom! / Americanii au întrecut Rusia în exportul de gaz către Europa, pentru prima oară în istorie

5 Profa sexy, promovată de PSD inspector școlar în Arad. Vine de la un liceu unde un singur elev a luat Bacul