Ilan Laufer, avizat pentru funcția de ministru pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat

Ilan Laufer, avizat pentru funcția de ministru pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat

Ilan Laufer, propus pentru funcția de ministru al Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, a primit joi aviz favorabil din partea Comisiilor de specialitate din Parlament, cu 35 de voturi pentru și 11 împotrivă.

 În cadrul audierilor, acesta a afirmat că prioritățile Ministerului pentru Mediul de Afaceri sunt programul Start-up Nation, Legea Prevenirii, cea a Parteneriatului public Privat și Legea Lobby-ului. De asemenea, printre priorități acesta a menționat și transformarea oficiilor teritoriale în agenții și programul de internaționalizare a firmelor românești.

"Vă garantez că eu voi avea și audieri săptămânale. Vreau să aloc două ore din programul meu, în care poate să vină oricine, și neanunțat și neînscris, pur și simplu vreau ca oamenii să vină și din partea mea există o deschidere totală", a declarat Ilan Laufer.

Acesta a spus că își dorește ca la orice evaluare pe care o va face partidul sau coaliția, ministerul pe care îl va conduce să se afle în top trei.

Ilan Laufer a afirmat că, în cazul în care i se va cere să plece din funcție, indiferent care ar fi motivul, chiar și că "nu are șapcă", nu va ezita să o facă.

"Pentru mine în cadrul ministerului meu urmează o restructurare totală a modului de acțiune. S-a terminat cu blocarea proiectelor în ministere, din punctul meu de vedere. Cine poate să vină cu argumente și să susțină legal ce să facem pentru România, rămâne. Cine vine și îmi explică cu argumente și cu Curtea de Conturi și cu consiliul nu știu care că nu se poate, va pleca", a declarat Ilan Laufer.

De asemenea, acesta a spus că nu regretă apariția sa în Men's Health, deoarece, în această, au pozat inclusiv congresmeni americani.

"Eram în timpul meu liber. Era acum cinci ani de zile. Nu făceam parte și nu aveam nicio funcție publică. Nu mi s-a părut ceva... Am primit o ofertă din partea Men's Health să pozez atunci pe copertă și mi s-a părut ceva chiar foarte mișto ca să vă spun așa și am acceptat", a explicat Ilan Laufer apariția în revista respectivă, precizând că, de când a ocupat funcția de secretar de stat, nu a mai pozat.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”