Ilie Bolojan și Cătălin Moroșanu, printre liberalii prezenți alături de Orban, cu ocazia lansării candidaturii

Ilie Bolojan și Cătălin Moroșanu, printre liberalii prezenți alături de Orban, cu ocazia lansării candidaturii

Zeci de liberali s-au aflat alături de Ludovic Orban, luni, când acesta și-a depus candidatura la președinția PNL, printre aceștia numărându-se și președintele PNL Bihor, Ilie Bolojan, și luptătorul K1 Cătălin Moroșanu.

"Eu cred că domnul Orban nu are nevoie de nicio lecție de autoapărare. Este un lider puternic și cred că o să răzbată și o să ia președinția PNL. (...) Eu sunt un om pragmatic și cred că toți membrii de partid ar trebui să fie pragmatici. Orban are cele mai multe șanse să ajungă președinte. Este un lider carismatic și, într-adevăr, în momentul în care transmite ceva este auzit de tot poporul", a spus Moroșanu.
La rândul său, Ilie Bolojan a declarat că există două argumente pentru susținerea lui Orban: persoana candidatului, dar și echipa pe care se bazează acesta.

"Pe de o parte — echipa care este astăzi susținătoarea colegului nostru, Ludovic Orban, care se bazează în principal pe oameni care au obținut rezultate atât în ceea ce privește ocuparea unor poziții elective, cum sunt primarii de municipii reședință de județ, dar și prin realizările personale pe care le au, aceste administrații dovedind că se poate face ceva într-adevăr pentru oamenii din România. O echipă puternică, bazată pe oameni care au rezultate. Al doilea motiv este cel legat de persoana candidatului. Ludovic Orban este unul dintre membrii PNL care are o vechime, care are o experiență, care are capacitatea de a lucra într-o echipă, în așa fel încât să putem să relansăm PNL și să oferim o șansă dreptei din România pentru prosperitatea țării noastre", a spus el.

Reprezentantul liberal a mai precizat că România și președintele Klaus Iohannis au nevoie de un PNL puternic.

"Așa cum anunța și Ludovic Orban, unul dintre proiectele noastre importante este recâștigarea președinției României în 2019, iar pentru asta este nevoie de un candidat puternic. Klaus Iohannis este acest candidat", a punctat el.

În ce privește absența lui Crin Antonescu din echipa lui Ludovic Orban, Bolojan a replicat: "Este poziția domnului președinte Crin Antonescu. Cei care suntem în teren, care facem zi de zi politica partidului și politica cetățeanului, credem că am optat corect".

Liberalul Ludovic Orban și-a depus luni candidatura pentru președinția PNL, cu proiectul de moțiune "Partidul Național Liberal — forța dreptei", anunțând totodată că beneficiază de susținerea a 27 de președinți de filiale.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 O fetiţă de 9 ani a găsit un portofel și a sunat la 112 / Citiți ce dialog a avut cu operatorul STS

2 Proastă de bubuie / Nota 2,17 pentru fiica vitregă a lui Vela ca stagiar notar, dar numită de partid într-o func…

3 VIDEO Partenerii mei sunt pișați pe ei / Monica Bârlădeanu, dezvăluiri picante despre scenele de amor

4 Îl mazilesc și pe Drulă? Orban, amenințări de vătaf pesedist la adresa miniștrilor care atacă premierul! / Drulă…

5 El este turnătorul PSD din Ministerul Sănătății / A fost recrutat și de Securitate