Ilie Bolojan și Cătălin Moroșanu, printre liberalii prezenți alături de Orban, cu ocazia lansării candidaturii

Ilie Bolojan și Cătălin Moroșanu, printre liberalii prezenți alături de Orban, cu ocazia lansării candidaturii

Zeci de liberali s-au aflat alături de Ludovic Orban, luni, când acesta și-a depus candidatura la președinția PNL, printre aceștia numărându-se și președintele PNL Bihor, Ilie Bolojan, și luptătorul K1 Cătălin Moroșanu.

"Eu cred că domnul Orban nu are nevoie de nicio lecție de autoapărare. Este un lider puternic și cred că o să răzbată și o să ia președinția PNL. (...) Eu sunt un om pragmatic și cred că toți membrii de partid ar trebui să fie pragmatici. Orban are cele mai multe șanse să ajungă președinte. Este un lider carismatic și, într-adevăr, în momentul în care transmite ceva este auzit de tot poporul", a spus Moroșanu.
La rândul său, Ilie Bolojan a declarat că există două argumente pentru susținerea lui Orban: persoana candidatului, dar și echipa pe care se bazează acesta.

"Pe de o parte — echipa care este astăzi susținătoarea colegului nostru, Ludovic Orban, care se bazează în principal pe oameni care au obținut rezultate atât în ceea ce privește ocuparea unor poziții elective, cum sunt primarii de municipii reședință de județ, dar și prin realizările personale pe care le au, aceste administrații dovedind că se poate face ceva într-adevăr pentru oamenii din România. O echipă puternică, bazată pe oameni care au rezultate. Al doilea motiv este cel legat de persoana candidatului. Ludovic Orban este unul dintre membrii PNL care are o vechime, care are o experiență, care are capacitatea de a lucra într-o echipă, în așa fel încât să putem să relansăm PNL și să oferim o șansă dreptei din România pentru prosperitatea țării noastre", a spus el.

Reprezentantul liberal a mai precizat că România și președintele Klaus Iohannis au nevoie de un PNL puternic.

"Așa cum anunța și Ludovic Orban, unul dintre proiectele noastre importante este recâștigarea președinției României în 2019, iar pentru asta este nevoie de un candidat puternic. Klaus Iohannis este acest candidat", a punctat el.

În ce privește absența lui Crin Antonescu din echipa lui Ludovic Orban, Bolojan a replicat: "Este poziția domnului președinte Crin Antonescu. Cei care suntem în teren, care facem zi de zi politica partidului și politica cetățeanului, credem că am optat corect".

Liberalul Ludovic Orban și-a depus luni candidatura pentru președinția PNL, cu proiectul de moțiune "Partidul Național Liberal — forța dreptei", anunțând totodată că beneficiază de susținerea a 27 de președinți de filiale.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Incident sexual între Gabriel Oprea și Kovesi? / Evenimentul ar fi avut loc în fostul birou al lui Ceaușescu de …

2 Val de vedete internate cu Covid la „Matei Balș”

3 „Mă simt mai bine” / Loredana Groza, postare din ambulanță

4 Citiți și voi ce manevre se fac pentru ca Leo de la Strehaia, fostul iubit al deputatei PSD Laura Vicol, să sc…

5 Citiți și voi ce avere are interlopul care i-a despicat capul cu sabia polițistului de la trupele speciale