Ilie Dragne, eliberat din arest preventiv și plasat sub control judiciar

Ilie Dragne, eliberat din arest preventiv și plasat sub control judiciar

Ilie Dragne, administratorul fermei de porci din Salcia, judetul Teleorman, care a apartinut fiului sefului PSD, Liviu Dragnea, a fost eliberat de magistrati, care l-au plasat insa sub control judiciar, anunta televiziunea nationala, pe site-ul sau.

Ilie Dragne, personaj apropiat de familia lui Liviu Dragnea, a fost retinut joi de procurori Parchetului General, a anuntat avocata acestuia, Maria Vasii.

El ar fi acuzat de o evaziune fiscala de 200.000 de euro, potrivit avocatei. Ilie Dragne, administratorul firmei de porci Ferma Salcia SA (controlata de fiul lui Liviu Dragnea), a fost audiat joi de procurori in dosarul de evaziune in care au avut loc perchezitii la ferma de porci. Ilie Liviu Dragne (nascut in 1968 in comuna natala a lui Liviu Dragnea, fara legaturi de rudenie cu Liviu Dragnea) este un personaj-cheie in increngatura de firme detinute de familia si prietenii lui Liviu Dragnea, presedintele PSD.

In acest dosar, mai multe firme sunt banuite de evaziune fiscala de 9 milioane de euro. Avocatul lui Ilie Dragne a spus ca acesta "nu a fost in societate" la momentul la care s-a facut tranzactia din 2013, la care se refera procurorii.

Alte opt persoane au fost retinut in acest dosars, dupa ce au fost efectuate perchezitii in mai multe locuri.


Citește și:

populare
astăzi

1 Surpriza Rusiei? / „Am decis să începem reunificarea națiunii maghiare” / Un oficial din cabinetul Viktor Orban anunță noile planuri ale guvernului ungar

2 Două chestii care încep să se cam vadă în spatele grevei profesorilor, care continuă

3 Foarte interesante amănunte...

4 „Mr. Bean”, editorial surprinzător despre mașinile electrice

5 VIDEO Gestul prin care Armata Ucrainei anunță declanșarea contraofensivei