Ilie Năstase îl face praf pe antrenorul lui Halep: Atac la Mouratoglou, plătit regește de Simona

Ilie Năstase îl face praf pe antrenorul lui Halep: Atac la Mouratoglou, plătit regește de Simona

Eliminarea suferită de Halep, la New York, l-a enervat pe Ilie Năstase (76 de ani). În dialog cu Playtech, fostul lider ATP s-a luat de antrenorul Patrick Mouratoglou.

Ilie Năstase a avut un discurs acid. FOTO: Arhiva Adevărul

Eu, de băiatul ăsta, de antrenor, n-am auzit ca jucător. Cred că n-a jucat nici la turnee satelit. Înțelegi? Poate că e un antrenor bun, nu știu, dar la tenis nu cred că se pricepe, după mine. Am văzut că el îi critică pe Nadal, că nu știu cum nu dă, pe Federer, că nu știu ce naiba face. El ce știe să dea? Că văd că îi critică pe toți? N-ai văzut ce față are, cum stă acolo, în lojă, zici că e statuie. În loc să sufere alături de ea, el își pune ochelarii de soare și vrea doar să fie văzut la televizor. De ce nu ia o jucătoare care nu e cunoscută să o ducă în top? Să vedem dacă poate. El ia doar dintre jucătoarele bune… Și eu pot să o antrenez pe Serena, nu e foarte dificil când e o sportivă foarte valoroasă. E ușor! Ai văzut să ia vreuna care e pe locul 100 WTA sau 200 WTA să o ducă sus? Eu n-am auzit!“, a răbufnit „Nasty“.

Mouratoglou o antrenează pe Halep din luna aprilie. Anterior, el a pregătit-o pe Serena Williams din 2012, într-un moment în care americanca traversa o criză de formă, fiind eliminată în turul I de la French Open. Sub comanda lui Mouratoglou, Serena a câștigat zece titluri de Grand Slam, aurul olimpic în 2012, plus Turneul Campioanelor în 2012, 2013 și 2014.

20.000

de dolari pe săptămână primește Mouratoglou de la Halep, atunci când o însoțește în diferite turnee. La acest venit fix se adaugă și anumite procente din premiile câștigate de Simona.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu