Iliescu și Dragnea, desființați pe Facebook! Mii de români au transmis un mesaj criminalului de la mineriade, cu ocazia zilei de naștere

Iliescu și Dragnea, desființați pe Facebook! Mii de români au transmis un mesaj criminalului de la mineriade, cu ocazia zilei de naștere

Fără îndoială, domnul Ion Iliescu a influențat decisiv parcursul nostru în ultimii 30 de ani, fiind unul dintre oamenii care au făcut România de astăzi posibilă. Domnia sa aniversează azi frumoasa vârstă de 89 de ani. Îi transmit gânduri bune și La Mulți Ani!, a postat Dragnea pe pagina de Facebook.


Răspunsurile nu au întârziat să apară:

Fiameta Fazakas: Ce om minunat! Un infractor celebrează un alt infractor! Ce pot sa va urez ? Va urez sa nimeriți amândoi in același loc de cinste, dupa gratii!!! Sper sa nu va mai aud numele cat voi trăi jigodiilor!!!

Mircea Marian: Da, știu: sunteți invidios pe mineriadele lui Ilici, la 10 august 2018 n-ați avut succesul lui, cu șase morți, zeci de nevinovați bătuți cu bestialitate și sute de persoane reținute abuziv. Înțeleg din amenințările lansate ieri la adresa opoziției că vreți să recuperați. E ok. La mulți ani, și dvs, și mentorului...#Exe.

Sorin Segarceanu: Ooo, domnul Dragnea, ca de obicei, suflet fin, v-ati adus aminte de tataie Iliescu! Pai, va dorim si dumneavoastra la multi ani, cu executare si cu cati mai multi tovarasi de suferinta in celula! #dragnealapuscarie #dragneaemigreazalajilava

Alin Litra: Da, domnul Iliescu v-a făcut pe voi, Casta Infractorilor, parte din realitatea românească. E de bine pentru voi, și de rău pentru noi. Așa că, lupta continua, distins hoțoman!

Vinicius Varo: Un infractor felicita un criminal. Probabil il invidiezi sincer ca a fentat inchisoarea toata viata. Dar tu nu vei reusi.

George Pîrjolea: La mulți mulți ani, cu executare.
O zi urâtă va doresc tuturor.

Daniel Botezatu: Va doresc sa fiti colegi multi ani de acum incolo! De celula.

Irina Stan: Sănătate! Suficientă cât să suporți detenția, bolșevistule! ????

Stavrica Florin: Ii doresc domnului Iliescu sa trăiască măcar pana când va afla ca este condamnat pentru tot ce a patronat la revoluție si dupa Așa, țara va salva banii pe o ceremonie fastuoasa iar el va muri exact așa cum merita. Iar dumneata domnule livache , care ne spui ca nu avem autostrăzi pentru ca ne dezvoltam prea repede , sper sa ajungi sa stai la rând la buda și la duș. Am zis n-am dat cu parul.

Baciu Fanut: Voiam să vă spun că tovarășul Iliescu numai este printre noi, dar Dragnea îi ține corpul în fața ferestrei sediului din Kiseleff ca să îi mai încaseze pensia și să se înțeleagă cumva cu rușii.

Laura Penciuc: Un bătrânel pregatit in centrele sovietice, cu mentalitate comunistă si care a bagat pumnul in gura la propriu celor care l-au contestat, nu merita mai mult decat inchisoare pentru mineriadele din anii '90 si pentru lovitura de stat care a dus la moartea a zeci de oameni nevinovaţi. Iar tu, hamstere, vezi ca suna catusele. Le auzi? Iti vine randul in curand.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...