Ilinca Vandici, despre despărțirea de Andrei Neacșu: „Este o perioadă grea. Avem nevoie de toleranță”

Ilinca Vandici, despre despărțirea de Andrei Neacșu: „Este o perioadă grea. Avem nevoie de toleranță”

Ilinca Vandici a confirmat zvonurile privind despărțirea de Andrei Neacșu, tatăl copilului ei. Prezentatoarea „Bravo, ai stil!” a postat sâmbătă, pe Facebook, un mesaj tulburător.

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu. FOTO Click!

„Viața fiecărui om este plină de urcușuri și coborâșuri, fericire și lupte care ne vor testa rezistența și integritatea, dar ne vor împinge să depășim provocările și ne vor învăța lecții care ne vor face și mai puternici pe drumul nostru!”, a scris Ilinca Vandici, sâmbătă, pe Facebook.

În aceeași postare, Ilinca Vandici a vorbit despre dificultatea deciziei privind despărțirea dar și despre faptul că ea și fostul partener vor rămâne devotați copilului pe care îl au împreună.

„Este o perioadă grea, în care avem nevoie de liniște, înțelegere și toleranță”, se mai arată în postarea Ilincăi Vandici.

O relație ruptă după șapte ani

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu s-au cunoscut în urmă cu 16 ani și au format un cuplu în ultimii șapte. Cei doi au un băiețel pe nume Zian. În ultimele săptămâni au apărut zvonuri despre faptul că între cei doi ar fi intervenit o ruptură, potrivit Click!

Prezentatoarea „Bravo, ai stil! ” a recunoscut că tatăl copilului său a părăsit de câteva luni căminul conjugal și s-a mutat într-un apartament de pe Șoseaua Nordului.

Citește în Click! despre relația dintre Ilinca Vandici și Andrei Neacșu!

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro