Iluzionistul Chriss Angel a primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood (FOTO)

Iluzionistul Chriss Angel a primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood (FOTO)

Iluzionistul Criss Angel a primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood, joi, în cadrul unei ceremonii în timpul căreia magicianul american a mărturisit că se inspiră din performanțele realizate în trecut de un "monstru sacru" al acestei discipline, Harry Houdini, informează Reuters.

"E de necrezut. Houdini a murit în 1926 și această stea va rămâne aici atât timp cât această planetă va exista", a declarat Criss Angel în timpul ceremoniei organizate în onoarea lui în centrul orașului Los Angeles.

"Îți dai seama că toți acești oameni care se află pe această stradă sunt ca tine și ca mine, cu excepția faptului că ei au muncit din greu", a adăugat, în glumă, Criss Angel, pe celebrul bulevard american din Hollywood, acoperite cu stele dedicate unor personalități din industria de divertisment.

Magicianul american, al cărui nume real este Christopher Sarantakos, a devenit cunoscut în 2005 grație emisiunii "Mindfreak", difuzată de A&E Network, cu un show ce a inclus numere de mers pe apă, levitație și autoincendiere.

În timpul unei cascadorii memorabile, Criss Angel a plutit la o distanță de peste 150 de metri deasupra piramidei din cazinoul Luxury din Las Vegas. A fost desemnat "Magicianul Secolului" de International Magicians Society în 2010.

Purtând la începutul carierei ținute vestimentare goth, părul lung, machiaj facial și unghiile vopsite în negru, Criss Angel a început să își "tempereze" în ultimii ani imaginea afișată în timpul show-urilor sale.

"Omul pe care am ajuns să îl cunosc este un suflet blând și bun, deosebit de generos cu timpul lui și care se află într-o veritabilă misiune, fără sfârșit, de a înapoia lumii ceea ce el a primit de la lume", a declarat actorul britanic Gary Oldman, vorbind despre magicianul american.

Magicianul Lance Burton și luptătorul Randy Couture din Ultimate Fighting Championship (CFC) au fost prezenți la ceremonia de joi.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”