Imagine din Egipt...

Imagine din Egipt...

Turiștii ruși care sosesc în vacanță în Egipt sunt întâmpinați cu autobuze vopsite în culori albastru-galben-alb, cu imaginea unui rechin.

Pe 8 iunie, în sațiunea Hurghada, un rechin a sfâșiat și a înghițit aproape complet pe cetățeanul rus Vladimir Popov, în vârstă de 23 de ani.

Atacul a avut loc la câțiva metri de mal în fața martorilor oculari, printre care se afla și tatăl tânărului decedat. După câteva zile, egiptenii au prins rechinul-tigru ucigaș, iar pentru câteva zile au impus interzicerea înotului.

În ciuda numeroaselor articole din presa rusă despre pericolul și costul ridicat al vacanțelor în Egipt, rușii nu au fost impresionați de tragedia compatriotul lor și continuă să zboare spre Marea Roșie.

Cu toate acestea, se pare că egiptenii au făcut astfel încât turiștii din Federația Rusă să nu uite prea curând incidentul de la Hurghada.

Acum cetățenii Federației Ruse sosiți pe aeroport sunt întâmpinați de autobuze vopsite în culori albastru-galben-alb (steagul Ucrainei) cu imaginea unui rechin.

Se știe că defunctul Popov locuia în Balașikha, lângă Moscova, iar în urmă cu câteva luni s-a mutat cu tatăl său la Hurghada, unde au cumpărat un apartament în stațiune. După mutare, el a continuat să studieze de la distanță, la Universitatea Rusă de Transport, și a lucrat ca ilustrator.

După ce această informație a apărut în mass-media din Federația Rusă, rușii au început să scrie comentarii îngrozitoare despre părinții decedatului, susținând că acesta ar fi putut supraviețui în ”operațiunea specială” a lui Putin, dar a murit din cauza lașității tatălui și a mamei sale.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?