Imagine-ȘOC la Guvern! Darius Vâlcov, condamnat la 8 ani de închisoare, așezat lângă guvernatorul BNR! E ceva unic în lume!

Imagine-ȘOC la Guvern! Darius Vâlcov, condamnat la 8 ani de închisoare, așezat lângă guvernatorul BNR! E ceva unic în lume!

Imagine-șoc la Guvern! Darius Vâlcov, condamnat la 8 ani de închisoare, așezat lângă guvernatorul BNR! E ceva unic în lume! Premierul Viorica Dancila a condus, joi, prima sedinta a Comisiei Nationale pentru trecerea la moneda euro, printre cei care erau asteptati fiind si consilierul de stat al premierului, Darius Valcov, condamnat in prima instanta la opt ani de inchisoare.

La sedinta au participat, printre altii, guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, consilierul prezidential Cosmin Marinescu si reprezentanti ai partidelor politice parlamentare.

La masa din sala de sedinte era pusa o placuta cu numele lui Darius Valcov, consilier de stat al premierului Viorica Dancila. Dalcov nu sosise la sedinta pana la finalizarea oportunitatilor de imagini.

Fostul ministru al Finantelor, in prezent consilier de stat al premierului Viorica Dancila, Darius Valcov, a fost condamnat, pe 8 februarie, de instanta suprema, la opt ani de inchhisoare. Decizia judecatorilor nu este definitiva.
Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi? Circoteca cu congresul e bluf? Iohannis joacă la două capete? Citiți ce se zvonește...

2 Congresul cașcavalului / Marioneta a câștigat

3 Hopa! / Orban: „Iohannis și serviciile au distrus partidul”

4 Orban a primit ce-a meritat!

5 Așa o fi?