Imagine-ȘOC la Guvern! Darius Vâlcov, condamnat la 8 ani de închisoare, așezat lângă guvernatorul BNR! E ceva unic în lume!

Imagine-ȘOC la Guvern! Darius Vâlcov, condamnat la 8 ani de închisoare, așezat lângă guvernatorul BNR! E ceva unic în lume!

Imagine-șoc la Guvern! Darius Vâlcov, condamnat la 8 ani de închisoare, așezat lângă guvernatorul BNR! E ceva unic în lume! Premierul Viorica Dancila a condus, joi, prima sedinta a Comisiei Nationale pentru trecerea la moneda euro, printre cei care erau asteptati fiind si consilierul de stat al premierului, Darius Valcov, condamnat in prima instanta la opt ani de inchisoare.

La sedinta au participat, printre altii, guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, consilierul prezidential Cosmin Marinescu si reprezentanti ai partidelor politice parlamentare.

La masa din sala de sedinte era pusa o placuta cu numele lui Darius Valcov, consilier de stat al premierului Viorica Dancila. Dalcov nu sosise la sedinta pana la finalizarea oportunitatilor de imagini.

Fostul ministru al Finantelor, in prezent consilier de stat al premierului Viorica Dancila, Darius Valcov, a fost condamnat, pe 8 februarie, de instanta suprema, la opt ani de inchhisoare. Decizia judecatorilor nu este definitiva.





Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante