Imagine-ȘOC la Guvern! Darius Vâlcov, condamnat la 8 ani de închisoare, așezat lângă guvernatorul BNR! E ceva unic în lume!

Imagine-ȘOC la Guvern! Darius Vâlcov, condamnat la 8 ani de închisoare, așezat lângă guvernatorul BNR! E ceva unic în lume!

Imagine-șoc la Guvern! Darius Vâlcov, condamnat la 8 ani de închisoare, așezat lângă guvernatorul BNR! E ceva unic în lume! Premierul Viorica Dancila a condus, joi, prima sedinta a Comisiei Nationale pentru trecerea la moneda euro, printre cei care erau asteptati fiind si consilierul de stat al premierului, Darius Valcov, condamnat in prima instanta la opt ani de inchisoare.

La sedinta au participat, printre altii, guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, consilierul prezidential Cosmin Marinescu si reprezentanti ai partidelor politice parlamentare.

La masa din sala de sedinte era pusa o placuta cu numele lui Darius Valcov, consilier de stat al premierului Viorica Dancila. Dalcov nu sosise la sedinta pana la finalizarea oportunitatilor de imagini.

Fostul ministru al Finantelor, in prezent consilier de stat al premierului Viorica Dancila, Darius Valcov, a fost condamnat, pe 8 februarie, de instanta suprema, la opt ani de inchhisoare. Decizia judecatorilor nu este definitiva.
Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Băsescu, în depresie după condamnarea Ioanei / Fostul președinte a izbucnit în plâns la momentul aflării veștii …

2 VIDEO Imagini spectaculoase / Morun de 140 de kilograme eliberat în Dunăre, după ce polițiștii de frontieră au g…

3 Avocata care a reprezentat-o pe Kovesi: Orice persoană care a depus o plângere penală în urma violențelor din …

4 ULTIMA ORĂ DNA cere instanței s-o pună pe Udrea sub control judiciar, să nu-și mai ia iar tălpășița în Costa R…

5 Cum poate şti medicul stomatolog că un pacient a făcut sex oral