Imaginea perfectă a penibilului și prefăcătoriei

Imaginea perfectă a penibilului și prefăcătoriei

În anul 2008, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf deveneau soț și soție, iar de atunci relația lor este aproape zilnic în prim-plan.
 

Chiar dacă de-a lungul timpului s-a vorbit despre faptul că ambii parteneri ar avea amanți și amante, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au vrut să demonstreze încă o dată că se „iubesc” la fel ca în prima zi.

„Sexy-impresara” și antrenorul au decis ca pe 1 iunie 2021 să își reînnoiască jurămintele, iar la penibilul eveniment au participat mai mulți prieteni și rudele celor doi soți. Totul s-a întâmplat la o biserică și la un local din Snagov. Ulterior, pe Instagram au fost postate mai multe fotografii de la „eveniment”.

„15 ani de iubire fără margini, 15 ani de respect, 15 ani de fericire și împlinire mi-ai adus tu, soțul meu de vis! Te iubesc fără limită! Cuvintele nu pot exprima dragostea ce ți-o port. Iubirea necondiționată pe care o simt față de tine… nu are limită! Nu există ceva mai frumos decât tine… ești iubirea vieții mele! Nici viața nu este peste tine… ești mai frumos decât un răsărit de soare, ești mai frumos decât un vis frumos. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi te-a adus în viață”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

foto: Instagram Anamaria Prodan

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Șeful unui clan mafiot din Austria și-a tocat dușmanii, i-a făcut mici și i-a mâncat cu muștar și ceapă

2 Ce dobitoc sinistru! / Cozmin Guşă mai apare cu doar 0,125% la Realitatea Plus! / El minte în continuare că are 49…

3 Așa o fi? / Sau e doar o nouă intoxicare a Mafiei PSD?

4 VIDEO Aceștia sunt hoți care părăsesc nestingheriți un magazin din SUA!

5 De citit...