Imaginea zilei: Preşedintele Turkmenistanului şi cel al Belarusului udă un copac sub umbrele, în timp ce afară plouă

Imaginea zilei: Preşedintele Turkmenistanului şi cel al Belarusului udă un copac sub umbrele, în timp ce afară plouă

Gurbanguly Berdimuhamedov şi Alexander Lukashenko s-au întâlnit la Minsk pentru a încheia un acord comercial, plilej cu care au vrut să fie fotografiaţi în timp ce udă un copac, doar că vremea le-a dat planurile peste cap, după cum reiese dintr-o poză pe Twitter.

Imaginea zilei: Preşedintele Turkmenistanului şi cel al Belarusului udă un copac sub umbrele, în timp ce afară plouă (Imagine: Twitter)

În timpul întâlnirii oficiale dintre şeful de stat din Turkmenistan şi cel din Belarus, Alexander Lukashenko a subliniat importanţa sosirii omologului său la Minsk, arâtând că o cooperare între cele două ţări, pe fondul situaţiei mondiale este vitală, informează site-ul oficial al preşedinţiei din Belarus.

Cu scopul întăririi declaraţiilor celor doi, în cadrul vizitei oficiale a preşedintelui Turkmenistanului la Minsk a existat şi un moment în care cei doi şefi de stat au udat un copac, doar că afară ploua. Astfel, din poza surprinsă de un fotograf se vede cum cei doi oficiali sunt ţinuţi sub umbrele, în timp ce udă un brad cu câte o stropitoare.

Photo of the day: Turkmen President Berdymukhammedov and Belarusian President Lukashenka watering a tree. ☔ pic.twitter.com/og0kHNEcnL

Înainte de încheierea vizitei oficiale la Minsk, Gurbanguly Berdimuhamedov a declarat că "Belarus şi Turkmenistan sunt pregătite să îşi extindă acţiunile de cooperare economică. Sunt multe domenii în care ne putem diversifica legăturile."

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?