Imagini ale groazei la Galați/Spitalul, sufocat de pacienții infectați cu COVID-19, aproape toți nevaccinați

Imagini ale groazei la Galați/Spitalul, sufocat de pacienții infectați cu COVID-19, aproape toți nevaccinați

Zeci de pacienți cu COVID-19 – cei mai mulți dintre ei aflați în stare gravă – așteaptă în Unitatea de Primire Urgențe (UPU) a Spitalului Județean de Urgență Galați eliberarea unui pat, scrie viata-libera.ro , care publică imagini dramatice, cu oameni speriați și dezorientați, conectați la măști de oxigen, după ce au fost aduși în stare critică la spital.

Aproape toți au în comun un lucru: nu sunt vaccinați. În tot acest timp, coșmarul provocat de valul patru al pandemiei pare departe de final, iar medicii vorbesc despre un adevărat „dezastru”.

Saloanele UPU au devenit insuficiente pentru numărul mare de pacienți cu COVID-19 pe care ambulanțele îi aduc fără încetare la poarta unității medicale, mai scrie viata-libera.ro . Nici containerele instalate în curte nu mai sunt de ajuns, așa încât conducerea a cerut ajutor de la ISU și de la Serviciul de Ambulanță. În ciuda acestor măsuri, cel mai mare spital din județ este în continuare depășit de „avalanșa” de pacienți.

sursa: viata-libera, sursa foto: viata-libera.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Adina Buzatu a scos de la naftalină imaginea în care s-a pozat goală, alături de cinci bărbați

2 VIDEO Cara Delevingne „și-a donat orgasmul pentru știință” / Pentru asta s-a masturbat într-un spital din Germania

3 VIDEO Emilia Dorobanțu, cântec emoționant de 1 Decembrie. Interpretarea superbă care te face să plângi

4 Foarte interesante amănunte! / Păcăliți de ucraineni și de hărțile vechi și depășite, rușii trag după ținte false și se omoară între ei

5 Profesorul Vlad Ciurea / Creierul are cinci dușmani!