Imagini de o violență extremă la Marele Premiu de Formula 1 din Abu Dhabi. Fanii britanici beți și-au aruncat în cap sticle de Prosecco VIDEO

Imagini de o violență extremă la Marele Premiu de Formula 1 din Abu Dhabi. Fanii britanici beți și-au aruncat în cap sticle de Prosecco VIDEO

O petrecere desfășurată după Marele Premiu de Formula 1 de la Abu Dhabi din acest weekend a degenerat în haos, când a izbucnit o bătaie în masă, iar fanii britanici în stare de ebrietate au aruncat cu sticle unii într-alții.

Bătaie cu sticle de șampanie după Marele Premiu de la Abu Dhabi FOTO captură X

Forțele de securitate au fost nevoite să intervină pe măsură ce petrecăreții s-au implicat într-o bătaie generală la Circuitul Yas Marina , scrie Daily Mail .

Imaginile șocante arată cum petrecăreți se iau la bătaie la un eveniment exclusivist organizat pe un balcon cu vedere la cursă, decorat cu umbrele cu brandul Red Bull, echipa câștigătoare a cursei. Fani ai curselor de F1, printre care mulți britanici, s-au lovit unii pe alții cu sticle de alcool și au escaladat mobilierul pentru a se arunca unii asupra altora.

Un utilizator X, care a postat filmările spune că a participat la eveniment și a scris pe platforma de socializare că cei implicați erau din Marea Britanie, glumind: "Nu poți duce britanicii nicăieri, nu?"

La începutul unui clip, o femeie este văzută țipând la un grup de bărbați care încercau să treacă pe lângă ea, separați doar de un membru al personalului de securitate. O altă femeie își pune brațul în jurul gâtului unui bărbat în încercarea disperată de a-l trage înapoi și de a-l opri să se implice.

Alți participanți la eveniment privesc cum lupta continuă, iar tot mai mulți oameni se alătură nebuniei. Un fan, care poartă un tricou roșu, se cațără peste canapelele albe pentru a lovi pe un altul. Un alt bărbat într-un tricou alb se întoarce apoi și îl lovește.

Pe măsură ce violența escaladează , câțiva bărbați încep să folosească sticle de bere și vin ca arme. Unul aruncă o sticlă de șampanie sau Prosecco direct către un alt bărbat, în timp ce alții aleargă în jur, cu sticle în mâini.

Personalul de securitate încearcă să oprească lupta din a se înrăutăți, însă devine rapid depășit.

DJ-ul strigă disperat "hai să mergem", din ce în ce mai îngrijorat pe măsură ce scandalul se amplifică, îndemnând securitatea să meargă la masa scandalagiilor și să se ocupe de bătaie.

La cursa din weekend au participat o serie de vedete, printre care Naomi Campbell și Priyanka Chopra, mai scrie Daily Mail.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat