Imagini dezgustătoare cu Martinez și Mbappe, descoperite la un an de la celebrul incident VIDEO

Imagini dezgustătoare cu Martinez și Mbappe, descoperite la un an de la celebrul incident VIDEO

Argentina a câștigat de o manieră impresionantă Cupa Mondială din Qatar, după o finală de poveste cu Franța. A fost 3-3 după prelungiri și 4-2 la loviturile de departajare, unde portarul Dibu Martinez a fost eroul sud-americanilor.

Însă goalkeeper-ul argentinian a devenit și cel mai detestat sportiv de pe planetă, după niște gesturi oribile , de neînțeles la un asemenea nivel. După ce a fost desemnat portarul finalei și al turneului, Martinez și-a pus trofeul în dreptul organelor genitale și a făcut mai multe semne obscene către Kylian Mbappe. Iar în vestiar a mai comis-o o dată, strigând: „Un moment de reculegere pentru....Mbappe!

Martinez, la festivitatea de premiere după câștigarea Cupei Mondiale. Foto EPA EFE

La un an de la acele gesturi a mai apărut o filmare cu același protagonist în prim-plan și tot cu starul francez pe post de victimă . La loviturile de departajare, înainte ca Mbappe să execute, Dibu Martinez s-a dus spre el și a făcut un gest similar celui care a stârnit revoltă, la festivitatea de premiere. Imaginile au fost publicate în documentarul "Captains of the World", care a fost lansat pe o celebră platformă de streaming.

Pe 18 decembrie s-a împlinit un an de când Argentina a cucerit Cupa Mondială pentru a 3-a oară în istorie, după reușitele din 1978 și 1986. "A fost un lucru stupid, pe care l-am făcut cu băieţii. Este singurul lucru de care nu sunt mândru", a declarat portarul sud-american într-un interviu acordat în urmă cu jumătate de an postului de televiziune ESPN.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?