Imagini din apartamentul în care au locuit ucigașii omului de afaceri sibian Adrian Kreiner VIDEO

Imagini din apartamentul în care au locuit ucigașii omului de afaceri sibian Adrian Kreiner VIDEO

Antena 3 CNN a făcut publice primele imagini cu apartamentul din localitatea Dumbrăvița, județul Timiș, în care au locuit ucigașii omului de afaceri sibian Adrian Kreiner.

Anchetatorii încearcă să-i dea de urmă liderului grupării, care s-ar fi ascuns în Belgia la scurt timp după ce a aflat de moartea lui Kreiner, însă există indicii că acesta ar fi plecat din această țară, conform Antena 3 CNN .

Cei trei presupuși asasini. De la stânga la dreapta: Ghiță, Minae și Zuleam

În plu s, Ilie Sitariu, cel care i-ar fi ajutat pe cei trei presupuși autori ai crimei și care între timp a și fost arestat preventiv , ar fi locuit, de asemenea, cu chirie în acest apartament. Anchetatorii și criminaliștii au ajuns la fața locului și au efectuat o percheziție.

În aceeași ordine de idei, au prelevat probe cu ajutorul cărora au aflat mai multe informații despre Marian Cristian Minae și Laurențiu Ghiță. Totodată, au găsit și ADN-ul lui Costinel Cosmin Zuleam, zis și „Olteanu”.

În acest timp, în fața anchetatorilor, surse din anchetă au afirmat că Ilie Sitariu ar fi mărturisit că tâlharii au împărțit între ei ceasurile furate din locuința omului de afaceri, care au fost apoi îngropate în vecinătatea unui bloc din localitatea Dumbrăvița.

Se așteaptă extrădarea a doi dintre criminali

Amintim că, în urmă cu o săptămână, Adrian Kreiner a fost atacat în propria casă. Hoții l-au bătut până ce bărbatul a intrat în comă. Apoi, au amenințat-o pe fiica lui de 23 de ani cu un pistol. I-au cerut să spună unde ține tatăl ei banii.

După ce au furat mai multe obiecte de valoare, ceasuri de lux de aproape un milion de euro, cei trei indivizi s-au făcut nevăzuți. Fiica și partenera bărbatului au sunat la 112, iar omul de afaceri a fost transportat la spital, însă nu a supraviețuit.

Ancheta a scos la iveală că în acest caz au fost implicați cel puțin cinci oameni - cei trei care au comis crima și încă două persoane care i-au ajutat - Ilie Sitariu și iubita unuia dintre criminali.

Curtea de Apel Alba Iulia ar fi trebuit să judece miercuri, 22 noiembrie, contestația privind arestarea lui Sitariu, dar procesul a fost amânat pentru joi, 23 noiembrie.

Laurențiu Ghiță și Marian Cristian Minae au fost prinși, săptămâna trecută, în Regatul Unit al Marii Britanii: în Stranraer - Scoția, respectiv în Belfast - Irlanda de Nord. Ghiță a fost reținut la coborârea de pe un feribot, iar Minae, poreclit „Pușcărie”, la coborârea dintr‐un tren. Ambii urmează să fie extrădați. Procesul însă poate fi unul de durată, de până la șase luni, dacă autoritățile britanice sunt de acord cu solicitarea oficialilor români.

Cel de-al treilea acuzat, Costinel Cosmin Zuleam, și iubita lui sunt în continuare dați în urmărire internațională. Se crede că se ascund în Belgia, după ce li s-a pierdut urma în Franța.

Toți cei trei suspecți au caziere bogate în furturi mărunte, dar și în tâlhării de milioane. Riscă fiecare până la 25 de ani de închisoare pentru tâlhărie și omor calificat.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat