Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

Imagini din filme cu MAFIOȚI la un meci de rugby în București. Dragnea l-a chemat pe Zgonea să-i dea o pâine, să mănânce. Acolo a dat peste Grindeanu!

Imagini din filme cu mafioți  la un meci de rugby în București. Dragnea l-a chemat pe Zgonea să-i dea o pâine, să mănânce. Acolo a dat peste Grindeanu!

Meci de rugby dintre Timișoara Saracens și Știința Baia Mare, care se confruntă în finala SuperLigii CEC Bank la rugby, duminică seară, la Stadionul Național ''Arcul de Triumf'' din București.

 Liviu Dragnea și Sorin Grindeanu au ajuns separat la Stadionul ''Arcul de Triumf'', duminică, în jurul orei 18,45. La meci au mai venit Valeriu Zgonea și Marcel Ciolacu, care au fost invitați la finală de către Liviu Dragnea, după cum a afirmat liderul PSD.

"N-am vorbit cu el, suntem adversari", a afirmat Liviu Dragnea, precizând că s-a întâlnit "întâmplător" cu Sorin Grindeanu, la sosirea la stadion.

Liderul PSD a făcut referire la faptul că el susține echipa CSM Știința Baia Mare, iar șeful Executivului, pe Timișoara Saracens.

La rândul său, Sorin Grindeanu a arătat tricoul echipei pe care o susține, Timișoara Saracens. "Nu era normal să țin cu Timișoara?", a spus Grindeanu.

Întrebat cum comentează "tensiunile" care ar exista între el și Grindeanu, liderul PSD a răspuns: "Nu vedeți ce tensiune e în seara asta, aici, la finală? Asta e viața".

Totodată, întrebat cum merg evaluările asupra Guvernului, Dragnea a răspuns: "Evaluările merg. Despre rezultate mai vorbim, dar eu nu vreau să vorbesc politică azi".

De asemenea, chestionați dacă se face remanierea, Grindeanu și Dragnea au evitat să răspundă, spunând doar că în seara asta merg la sport.

La meci au mai venit Valeriu Zgonea și Marcel Ciolacu, care au fost invitați la finală de către Liviu Dragnea, după cum a afirmat liderul PSD.

"L-am invitat eu, personal. Am vrut să vorbesc cu el și o să mai vorbesc cu el în seara asta", a spus Dragnea, referindu-se la Zgonea.

Întrebat dacă o să se împace cu Zgonea, Dragnea a precizat: "Vreau să văd ce face și dacă-l pot ajuta cu ceva (...) Știu că nu muncește nicăieri (...) Nu e niciun plan, doar să vorbesc cu el".

Liviu Dragnea, Sorin Grindeanu, Marcel Ciolacu și Valeriu Zgonea au stat, în cele din urmă, unul lângă altul în tribuna oficială a Stadionului ''Arcul de Triumf'', alături de Alin Petrache, președintele Federației Române de Rugby.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Sursele puterii PSD. Toți românii cu minte și suflet ar trebui să citească acest articol

2 VIDEO Înregistrări care vor arunca în aer PSD! RISE Project anunță dezvăluiri fără precedent!

3 BREAKING! Curtea Supremă, lovitură MORTALĂ pentru CCR? Pică toate deciziile care au UCIS Justiția?

4 VIDEO S-a detonat NUCLEARA! Cum s-a pus la cale LINȘAREA mediatică a șefei DNA!

5 SURSE PARANOIA la butoanele României! Ce noi schimbări pregătește Dragnea în Guvern. Șeful SGG, luat din nou î…

recomandări

Te ia DNA: Vlad Cosma

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cascadorii halucinante pe skiuri