Imagini emoționante cu cățelușul descoperit sub capotă de un clujean

Imagini emoționante cu cățelușul descoperit sub capotă de un clujean

Un pui de cățel, care s-a ascuns sub capota unei mașini din Timișoara, a călătorit în acest fel peste 100 de kilometri. Șoferul l-a găsit pitit pe micuț în zona motorului și s-a chinuit o jumătate de oră să-l scoată de acolo, relatează Turda News .

Șoferul din Timișoara a povestit, într-o postare pe Facebook, că în timp ce călătorea spre Cluj a simțit mașina diferit și a oprit la marginea drumului pentru a verifica dacă e ceva în neregulă. Când a deschis capota a văzut un cățeluș ascuns în spațiul îngust și călduros al compartimentului motorului.

Bărbatul spune că animalul a călătorit așa mai bine de 100 de kilometri și că s-a chinuit jumătate de oră să-l scoată de acolo.

El susține că nu poate păstra cățelușul și face un apel către cei care își doresc un animăluț și îl pot adopta.

„Problema este că nu îl pot păstra din mai multe motive, oricât de mult aș vrea asta. În momentul acesta cățelul a ajuns cu mine la Cluj. Dacă există vreun doritor care ar vrea să adopte acest cățel va rog să îmi lase mesaj în privat. În caz contrar mâine voi fi nevoit să îl duc la un adăpost sau să îi caut cumva un stăpân”, a scris șoferul care a găsit cățelul pe un grupul de Facebook „Adopții câini și pisici – județul Cluj”.







Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…