Imagini INCREDIBILE! Două grinzi uriașe dintr-un pod s-au prăbușit la câteva ore după ce au fost montate, în zona Teiuş

Un incident care putea avea urmări garve a avut loc miercuri, 29 mai, pe şantierul autostrăzii Sebeş - Turda, lotul 2, în zona oraşului Teiuş, scrie Adevărul.

Două grinzi de la supratraversarea DN 14B s-au prăbuşit şi au dus la rănirea unui municitor. ”Un muncitor s-a dezechilibrat şi a căzut de pe un picior de susţinere al autostrăzii, pe şantierul din apropiere de Teiuş. A suferit leziuni, posibil uşoare şi a fost transportat la spital”, a transmis IPJ Alba. Incidentul putea avea urmări şi mai garve. Cu puţin timp înainte de prăbuşirea grinzilor muncitorii se aflau chiar sub viitorul pod.

Bărbatul nu a fost rănit grav iar la spital a fost supus unui control medical amănunţit. ”Pacientul este conştient. I se fac investigaţii medicale şi în funcţie de acestea medicii vor decide dacă va rămâne sau nu internat. Nu îi este pusă viaţa în pericol în momentul de faţă. Urmează să fie văzut de un medic ortoped şi un medic chirurg. I se fac investigaţii medicale, între care raze şi computer tomograf”, au transmis reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia.

Incidentul a fost înregistrat ca accident de muncă iar o echipă de la ITM Alba s-a deplasat la faţa locului pentru a stabili împrejurările în care s-a produs. Macaraua mai avea 30 de tone în cârlig în momentul în care grinda s-a răsturnat, angrenând şi cele 2 grinzi care erau deja montate.

Din informaţiile de la locul incidentului, grinzile s-au prăbuşit la peste o oră după ce au fost puse pe pile. Zona se află pe lotul 2 al Autostrăzii Sebeş - Turda, construit de către firma greacă AKTOR.


Trimite pe WhatsApp

Galerie foto și documenteCitește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Acestea sunt imagini de la priveghiul lui Emi Pian! Funeraliile vor dura 4 zile!

2 Acest consilier general de la USR are de încasat 7 milioane de euro din litigiul Primăriei București cu Costan…

3 VIDEO Învățăturile veteranului interlop Pian senior către fiul său, Emi Pian: „Profesionarea” pumnului, ciomag…

4 VIDEO Cele mai spectaculoase filmări ale exploziilor din Beirut / Peste 4.000 de răniți și cel puțin 78 de morți

5 BREAKING Ponta își lansează azi candidatul la Primăria Capitalei: Fostul director al Spitalului Militar Centra…