Imagini INCREDIBILE! Două grinzi uriașe dintr-un pod s-au prăbușit la câteva ore după ce au fost montate, în zona Teiuş

Imagini INCREDIBILE! Două grinzi uriașe dintr-un pod s-au prăbușit la câteva ore după ce au fost montate, în zona Teiuş

Un incident care putea avea urmări garve a avut loc miercuri, 29 mai, pe şantierul autostrăzii Sebeş - Turda, lotul 2, în zona oraşului Teiuş, scrie Adevărul.

Două grinzi de la supratraversarea DN 14B s-au prăbuşit şi au dus la rănirea unui municitor. ”Un muncitor s-a dezechilibrat şi a căzut de pe un picior de susţinere al autostrăzii, pe şantierul din apropiere de Teiuş. A suferit leziuni, posibil uşoare şi a fost transportat la spital”, a transmis IPJ Alba. Incidentul putea avea urmări şi mai garve. Cu puţin timp înainte de prăbuşirea grinzilor muncitorii se aflau chiar sub viitorul pod.

Bărbatul nu a fost rănit grav iar la spital a fost supus unui control medical amănunţit. ”Pacientul este conştient. I se fac investigaţii medicale şi în funcţie de acestea medicii vor decide dacă va rămâne sau nu internat. Nu îi este pusă viaţa în pericol în momentul de faţă. Urmează să fie văzut de un medic ortoped şi un medic chirurg. I se fac investigaţii medicale, între care raze şi computer tomograf”, au transmis reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia.

Incidentul a fost înregistrat ca accident de muncă iar o echipă de la ITM Alba s-a deplasat la faţa locului pentru a stabili împrejurările în care s-a produs. Macaraua mai avea 30 de tone în cârlig în momentul în care grinda s-a răsturnat, angrenând şi cele 2 grinzi care erau deja montate.

Din informaţiile de la locul incidentului, grinzile s-au prăbuşit la peste o oră după ce au fost puse pe pile. Zona se află pe lotul 2 al Autostrăzii Sebeş - Turda, construit de către firma greacă AKTOR.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 De citit! / O fostă agentă a Secret Service dezvăluie ce i-a spus Putin lui Bush, în 2008, la București

2 „Ce ne va trimite data viitoare? Perne?” / Vitali Klitschko, „fără cuvinte” după ajutorul militar promis de Germ…

3 N-au leac! / Priviți ce hartă le-au prezentat ucrainenii americanilor!

4 VIDEO Încă o dovadă că USR este doar un hârdău de rahat care încă n-a explodat

5 De belea! Alexandra Stan, din ce în ce mai fierbinte! Să nu dea iar în clocot...