Imagini incredibile cu Klaus Iohannis de la Consiliul European. Președintele, fotografiat fără mască printre liderii europeni care poartă mască

Imagini incredibile cu Klaus Iohannis de la Consiliul European. Președintele, fotografiat fără mască printre liderii europeni care poartă mască

În timp ce în România se înregistrează record după record la numărul de infectări de COVID-19, iar autoritățile, în frunte cu președintele Klaus Iohannis fac apel către populație la respectarea măsurilor la sanitare, atunci când merge la Bruxelles, șeful statului nu mai e atât de riguros, și circulă fără mască, printre ceilalți lideri europeni. Aceștia au însă masca pe față, atunci când poartă discuții în grup, relatează Libertate.

Președintele Klaus Iohannis a fost surprins fără mască, în mijlocul liderilor europeni, la Consiliul European care s-a încheiat marți dimineața după patru zile de negocieri lungi. Pe imaginile oficiale ale Consiliului, Iohannis este fotografiat și filmat fără mască în timp ce se îndreaptă spre premierul bulgar Boiko Borisov, iar apoi stă la o discuție într-un grup în care mai sunt printre alții, președintele Franței, Emmanuel Macron, sau cancelarul austriac, Sebastian Kurz. Iohannis este printre puținii fără mască pe față.

 În aceeași situație mai apare președintele Ciprului, Nicos Anastasiades. Ulterior, în jurul mesei rotunde a Consiliului, o parte dintre liderii europeni renunță la mască, fiind distanțați.

Inițial, imaginile au fost postate pe Facebook de consilierul general ALDE, Tudor Ionescu, dar ale sunt preluate de pe site-ul Consiliului European.

foto: Consiliul EuropeanTrimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Sfaturi de la ANRE pentru schimbarea furnizorului și contractului de energie electrică

2 DOCUMENT / Ce trebuie să faci ca să închei un nou contract pentru energia electrică? ANRE arată pașii de urmat d…

3 SURSE Radu Gavriș, adjunctul Poliției Capitalei, cercetat disciplinar după ce a fost prins petrecând cu peste …

4 FOTO Imaginea care demontează apărarea lui Gavriș / Ministrul de Interne reacționează

5 Membru marcant al Mafiei, ucis cu sânge rece de un lucrător român. La audieri a spus că a fost nevoit să-și ap…