Imagini inedite de la nunta fiicei lui Trump: „Ai face bine să ai grijă de ea”

Imagini inedite de la nunta fiicei lui Trump: „Ai face bine să ai grijă de ea”

Tiffany Trump, singurul copil pe care fostul preşedinte american Donald Trump îl are cu fosta lui soţie, Marla Maple, s-a căsătorit, sâmbătă, cu omul de afaceri Michael Boulos la reședința din Mar-a-Lago din Florida, relatează The Mirorr .

Tiffany Trump s-a căsătorit cu omul de afaceri Michael Boulos. Foto: Twitter/ Ivanka Trump

Fiica fostului președinte american a avut două rochii, iar ziua cea mare nu a fost distrusă de furtuna tropicală Nicole.

Ne concentrăm pe această uniune sacră și pe primirea prietenilor și familiei, nu pe politică", a afirmat Marla Maple pentru People, adăugând că familia a ales acest loc fiindcă „aceasta a fost casa unde a copilărit Tiffany și unde a fost adusă pe lume".

Trump și Marla s-au căsătorit în anul 1993 și au divorțat șase ani mai târziu. Cei doi au ajutat la organizarea nunții.

Așa cum este tradiția, Tiffany Trump a fost condusă la altar de tatăl ei, care a purtat un smoking negru.

O serie de invitați au publicat fotografii și povești pe Instagram de la celebrul eveniment. În acestea au putut fi văzute aranjamentele florale și candelabrele de cristal. Tiffany Trump și Michael Boulos și-au încântat oaspeții cu o formație de peste 10 membri și dansatori care au întreținut atmosfera.

Tiffany Trump a purtat o rochie strălucitoare, cu mâneci lungi, semnată de designerul libanez Elie Saab, pe care a accesorizat-o cu cercei cu diamante. De asemenea, Marla a purtat tot o ținută Elie Saab, de culoarea lavandei, cu un umăr gol. La fel a făcut și Ivanka Trump, care a fost și domnișoară de onoare.

La nuntă au fost prezenți și cei doi frați vitregi ai fiicei lui Donald Trump, Donald Jr și Eric, dar și Melania Trump.

Fostul președinte american a ținut și un discurs în care și-a lăudat ginerele și a făcut aluzie la vremea teribilă care aproape a ruinat ziua cea mare.

Michael, ai face bine să ai grijă de ea”, l-a atenționat în glumă fostul președinte.

Nunta aproape că nu putea să aibă loc din cauza furtunii tropicale Nicole . Aeroportul Internațional Palm Beach a fost închis, miercuri, și multe zboruri au fost anulate. Din fericire pentru fericitul cuplu, nunta lor a decurs fără nicio problemă.

La recepție nu au mai participat chiar 500 de persoane, câte erau pe listă.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante