Imagini sinistre la PSD! N-au mazilit-o, au luat-o prizonieră! Fifor și Teodorovici, ejaculați!

Imagini sinistre la PSD! N-au mazilit-o, au luat-o prizonieră! Fifor și Teodorovici, ejaculați!

Dacă la începutul zilei liderii PSD grupați în jurul lui Paul Stănescu și Marcel Ciolacu voiau să o mazilească pe Viorica Dăncilă, seara înaintea de reuniunii CEX, cei trei au apărut împreună, la finalul unei întâlniri în cadru restrâns. Surse social-democrate au declarat pentru HotNews.ro că deciziile vor fi luate în consens de acum înainte cu liderii PSD, în special Paul Stănescu și Marcel Ciolacu. Fifor și Teodorovici se retrag din prima linie.

„Suntem o echipă unită, vom merge înainte”, a declarat Viorica Dăncilă la final, alături de Ciolacu și Stănescu.

Întrevederea la care au participat și Mihai Fifor, Eugen Teodorovici, Marian Oprișan, Niculae Bădălău, Claudiu Manda și Horia Teodorescu a avut loc în contextul în care o serie de 25 de lideri de organizații vor să-i ceară lui Dăncilă să facă un pas în spate în ceea ce privește conducerea partidului.

Reamintim că Marcel Ciolacu și Paul Stănescu au convocat vineri, la Parlament, o întâlnire informală cu liderii din teritoriu pentru a discuta soarta Vioricăi Dăncilă și a partidului. Pesediștii vor să-i ceară lui Dăncilă să-și schimbe echipa de campanie iar Mihai Fifor, Eugen Teodorovici și Miron Mitrea să facă un pas în spate din conducerea partidului.

La ședință au participat 25 de lideri de organizații printre care nume ca Gabriela Firea, Olguța Vasilescu, Marian Oprișan și Ionel Arsene.

În replică, premierul demis Viorica Dăncilă a declarat că speră să nu se transforme într-o "mişcare pucistă" care "nu-şi va găsi locul în electoratul PSD".Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Țiitoarea l-a înșelat pe Dragnea! Încornoratul și-a făcut bagajele și a părăsit casa cumpărată cu banii lui

2 Misterul anului / Cine este bărbatul căruia îi făcea sex oral țiitoarea în filmulețul trucat care l-a enervat pe…

3 Așa arată decăderea unei dive...

4 Rusia, la granițele României? / Manevra președintelui nu mai pare atât de revoltătoare, nu-i așa?

5 Scandalul falsului sex oral / „Nu este o gogoriță de cancan, este real și s-ar putea să se transforme într-o che…