Imagini șocante cu tatal șoferului drogat, care a ucis doi tineri în 2 Mai, în care conduce haotic: „Las-o mai moale, Mihai! Mă omori!”

Imagini șocante cu tatal șoferului drogat, care a ucis doi tineri în 2 Mai, în care conduce haotic: „Las-o mai moale, Mihai! Mă omori!”

Imagini șocante cu tatal șoferului drogat, care a ucis doi tineri în 2 Mai. Mihai Pascu a fost filmat în timp ce conducea haotic cu viteză, pe contrasens. În mașină se mai afla o persoană care, pe parcursul filmării, era speriat și îi spunea bărbatului să „o lase mai moale”.

La testele adevărate cu Mihai Pascu!! Viitorul proiect off-road a lui Mihai! Las-o, mă, Mihai, las-o, las-oooo, e rău copilot! Las-o mai moale că m-am albit, lasă să se răcească motorul, Las-o dracu că sărim podul ăsta, mor de inimă. Am sărit în aer, mă omori”, spune acesta, în timp ce mașina intră pe contrasens, cu mare viteză.

Vlad Pascu, autorul accidentului din 2 Mai. Foto: Facebook

Cu câteva ore înainte de a produce tragedia de la 2 mai, Matei Vlad Pascu a fost oprit în trafic de polițiști în Vama Veche într-o stare foarte confuză, iar în mașina sa au fost găsite un joint și patru pastile. Cu toate acestea, tânărul a fost testat doar alcoolscopic, nu și cu drugtestul, deoarece acesta era încuiat într-un birou al Poliției Mangalia, iar polițistul responsabil era în concediu. Polițiștii nu au verificat însă nici măcar actele mașinii sale, pentru că ar fi descoperit că aceasta nu avea RCA - motiv mai mult decât suficient pentru a-i lua plăcuțele de înmatriculare, împiedicându-l astfel să circule. Cazul ridică numeroase probleme legate de testarea șoferilor drogați.

După tragedie, a ieșit la iveală că Vlad Pascu a fost prins prima dată cu droguri la vârsta de 13 ani. Ar fi scăpat de dependență, spune specialistul, dacă familia sa ar fi luat situația în serios.

Trei agenți sunt cercetați disciplinar, în urma tragediei din localitatea 2 Mai, fiind sesizat parchetul în cazul lor pentru abuz în serviciu, potrivit MAI. Este vorba despre un agent de la Secţia 22 București, detaşat din data de 3 august până pe data de 4 septembrie. Este absolvent al şcolii de agenţi Câmpina, agent de Ordine Publică, nu de Poliţie Rutieră, fiind angajat în 28 octombrie 2022. Vizat este și un subinspector de la Secţia 25 București. Femeia, angajată din sursă externă în august 2017, a fost detaşată din data de 30 iunie şi până la 4 septembrie. Al treilea poliţist vizat este din Mangalia.

Totodată, mai mulţi şefi din judeţ au fost demişi. Este vorba despre adjunctul șefului IPJ Constanța, responsabil cu siguranța rutieră, șeful serviciului rutier din Constanța, șeful Poliției Mangalia și șeful Poliției Vama Veche.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?