Imagini spectaculoase cu doi cai ai poliției scăpați printre mașini pe cea mai lungă autostradă din Statele Unite VIDEO

Imagini spectaculoase cu doi cai ai poliției scăpați printre mașini pe cea mai lungă autostradă din Statele Unite VIDEO

Șoferii din Cleveland, Ohio, s-au confruntat sâmbătă cu o situație neobișnuită în trafic când doi cai au fost observați alergând liberi pe Autostrada Interstatală 90, cel mai lung drum din Statele Unite ale Americii.

Caii poliției au ieșit la o plimbare printre mașini FOTO captură X Ohio Dept of Transportation

Perechea de cai a încetinit temporar traficul în timpul weekend-ului după ce a scăpat din grajdurile poliției din Cleveland și a ajuns pe autostradă.

Videoclipurile de pe camerele de supraveghere postate online de către departamentul de transport din Ohio au arătat că cei doi cai se strecurau printre mașini în traficul de pe sens opus.

Caii, urmăriți de o mașină de poliție cu semnalele luminoase pornite, s-au îndreptat apoi către o zonă cu iarbă după care au dispărut din raza camerelor potrivit The Guardian .

"Putem confirma că astăzi, în timpul rutinei de plimbare și exercițiu, doi cai ai poliției din Cleveland s-au rătăcit din greșeală," a declarat sergentul Wilfredo Diaz. El a adăugat: "Ofițerii călare i-au recuperat prompt pe ambii cai, asigurându-le siguranța, și nu au avut loc alte incidente."

Într-o postare pe X, alături de videoclipurile de pe camerele de supraveghere, departamentul de transport din Ohio a scris: "Ceva putere autentică pe I-90 în centrul orașului Cleveland astăzi. Ceva răniți? Nuuu."

Echipa de poliție călare din Cleveland are în prezent opt cai și opt polițiști, potrivit site-ului său web. Printre cai se numără Breeze, Chex, Jim, Larry, George, Mandy, Jack și Nimo.

Nu se știe care dintre aceștia au fost autorii evadării și a plimbării de sâmbătă și nici dacă vor fi pedepsiți cumva.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?