Imagini spectaculoase după furtuna de zăpadă din statul New York FOTO

Imagini spectaculoase după furtuna de zăpadă din statul New York FOTO

Căderile de zăpadă de circa 2 metri în vestul statului New York au determinat sâmbătă autorităţile locale să restricţioneze şi mai mult deplasările rutiere şi au obligat companiile aeriene să anuleze zborurile în zona Buffalo, chiar înainte de săptămâna aglomerată a sărbătorii de Ziua Recunoştinţei.

FOTO Twitter

Potrivit Serviciului Naţional de Meteorologie, în Buffalo, al doilea oraş ca mărime din statul New York, au fost căderi de zăpadă „istorice” de peste 1,8 metri, însoţite de temperaturi foarte scăzute. Condițiile ar putea persista până luni. Sunt zone care au fost deja îngropate în zăpadă.

Internauții au fot extrem de creativi și au postat pe rețelele sociale imagini spectaculoase cu nămeții depuși în Buffalo.

Cel puţin două decese au fost raportate vineri. Executivul comitatului Erie, Mark Poloncarz, a declarat într-un tweet că doi rezidenţi au murit în urma unor aparente atacuri de cord în timp ce curăţau zăpada cu lopata.

De altfel, joi seară s-a înregistrat un fenomen meteo rar în timpul furtunii de zăpadă , având loc tunete şi fulgere, versiunea rară pe timp de iarnă a unei furtuni obişnuite primăvara şi vara.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...