Imagini virale. Opt persoane, rănite de un val uriaș dezlănțuit pe o stradă din California VIDEO

Imagini virale. Opt persoane, rănite de un val uriaș dezlănțuit pe o stradă din California VIDEO

O înregistrare video șocantă arată cum un val dezlănțuit înghite o parte dintr-o stradă de pe coasta Californiei, rănind opt persoane, scrie nbcnews.com. Valul s-a produs în timpul unei amenințări de valuri înalte la maree, a precizat Departamentul de pompieri din comitatul Ventura.

Valul, generat de furtuna din Oceanul Pacific, a lovit plaja de la capătul bulevardului Seward Avenue din Ventura, se arată într-o înregistrare video transmisă joi pe X de către Departamentul de pompieri din comitatul Ventura. Mai multe persoane care se aflau pe stradă s-au grăbit să se îndepărteze, iar unele au fost prinse de apa învolburată.

Valul a avut loc în timpul unei recomandări de valuri înalte la mareea mare, a precizat departamentul de pompieri. O avertizare de valuri înalte este în vigoare pentru Ventura până sâmbătă la ora 22.00, a precizat poliția într-o postare pe X.

"Din cauza acestui val, opt persoane au fost transportate la spitale locale. În prezent, plajele sunt închise în comitatul Ventura și la fel și cheiul din Ventura", au precizat pompierii. "Pentru siguranța dumneavoastră, vă rugăm să evitați zona din apropierea oceanului, deoarece poate fi destul de periculoasă."

Numeroase zone au fost inundate din cauza valurilor masive. Străzile din zona din jurul bulevardului Pierpont din Ventura au fost acoperite de apă, iar casele de pe litoral au fost avariate. Toate plajele de la Ventura Pier până la Marina Park sunt închise, au declarat autoritățile.

Valurile mari ar urma să se diminueze, înainte de a crește din nou sâmbătă, a anunțat Serviciul Național de Meteorologie din Los Angeles. Băieții de pe plajă au fost îndemnați să fie prudenți și să nu se apropie de malul apei.

"Există un risc ridicat de înec în ocean pentru surferi și cei care merg pe plajă", a precizat agenția într-o postare pe X.

Vânturi puternice și ploi sunt așteptate pe tot parcursul zilei de-a lungul coastei vestice, iar în centrul și nordul Californiei se vor înregistra cele mai puternice ploi torențiale.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”