Imaginile începutului de an vin din Belgia, unde un român a rămas cu BMW-ul „înfipt” în nisip, pe o plajă...

Imaginile începutului de an vin din Belgia, unde un român a rămas cu BMW-ul „înfipt” în nisip, pe o plajă...

Imaginile începutului de an vin din Belgia, unde un român a rămas cu BMW-ul „înfipt” în nisip, pe o plajă... Un român în vârstă de 18 ani a rămas blocat cu BMW-ul în nisip, pe o plajă din Belgia. Când polițiștii au ajuns la fața locului, tânărul s-a scuzat spunând că a vrut doar să admire peisajul.

Românul și pasagerul din dreapta au vrut să se bucure de priveliște, spun ei, când mașina s-a împotmolit în nisip, potrivit De Standaard .

„Am vrut să ne bucurăm de priveliște și să facem câteva poze”, au spus cei doi.

Un trecător a observat mașina pe plajă și a sunat la poliție.

„Echipele noastre au mers la fața locului. Dar atât pompierii, cât și serviciile de remorcare nu au reușit să scoată mașina”, au declarat reprezentanții poliției.

BMW-ul era parcat cu aproximativ cincisprezece metri înainte de linia apei. Poliția a decis totuși să nu-l amendeze pe român, asta pentru că „avea deja destule probleme”, au spus autoritățile.

„Un buldozer de la serviciul tehnic va remorca mașina luni dimineața. Așa că va trebui să aibă răbdare pentru o vreme. Parcarea sau staționarea pe plajă este interzisă, dar nu vom întocmi un raport oficial. Este o neînțelegere. Echipele noastre nu au detectat consumul de alcool sau droguri. Deoarece mașina trebuie tractată, cei doi deja destule probleme", a declarat poliția.




Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB