„Îmi cer iertare! Am crezut că e cannabis”

„Îmi cer iertare! Am crezut că e cannabis”

Un șofer român care a fost prins transportând 16 kilograme de cocaină în Franța și-a cerut iertare în fața judecătorului, precizând că își dă seama de gravitatea faptei comise, însă credea că transportă cannabis, relatează stiridiaspora.ro.  

Un șofer român care a fost verificat în portul Calais a fost reținut pe loc, după ce vameșii au descoperit în camionul său peste 16 kilograme de cocaină.

Potrivit publicației La Voix du Nord, pe 26 iunie, vameșii au verificat un vehicul greu de marfă în portul Calais, condus de un șofer român în vârstă de 25 de ani.

După descoperirea cocainei, tânărul român a recunoscut că știa că transportă substanțe ilegale. Adus în fața instanței, românul a povestit că un bărbat s-a apropiat de el într-o parcare din Luxemburg, în momentul în care alimenta cu motorină, și i-a propus să transporte marfa. Șoferul i-a lăsat acestuia cheile camionului și s-a dus la duș. El spune că ar fi bătut palma pe 1.500 de euro și a crezut că transportă canabis.

Tânărul a spus în fața instanței că regretă ce a făcut și că a acceptat transportul doar pentru a câștiga bani în plus, ca să-și repare casa.

"Regret foarte mult ceea ce am făcut", a spus românul în instanță.

Tribunalul l-a condamnat la douăzeci de luni de închisoare și i-a interzis intrarea pe teritoriul Franței timp de cinci ani.

Totodată, el mai trebuie să plătească o amendă de 644.000 de euro, potrivit sursei citate.

sofer-roman-franta-cocaina

 

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fugarul Rizea îl dă în gât pe Adrian Năstase / Unde au fost dosite tablourile scumpe înainte de percheziți…

2 Un zvon...

3 Cum funcţionează softul de spionaj Pegasus, cum poţi vedea dacă eşti „pândit” prin telefon

4 Surpriză totală! Cu cine suntem, genetic, aproape identici

5 O fotografie rară cu 3 dintre devalizatorii României: Bittner, Cocoș și Petrache