„Îmi cer iertare! Am crezut că e cannabis”

„Îmi cer iertare! Am crezut că e cannabis”

Un șofer român care a fost prins transportând 16 kilograme de cocaină în Franța și-a cerut iertare în fața judecătorului, precizând că își dă seama de gravitatea faptei comise, însă credea că transportă cannabis, relatează stiridiaspora.ro .

Un șofer român care a fost verificat în portul Calais a fost reținut pe loc, după ce vameșii au descoperit în camionul său peste 16 kilograme de cocaină.

Potrivit publicației La Voix du Nord , pe 26 iunie, vameșii au verificat un vehicul greu de marfă în portul Calais, condus de un șofer român în vârstă de 25 de ani.

După descoperirea cocainei, tânărul român a recunoscut că știa că transportă substanțe ilegale. Adus în fața instanței, românul a povestit că un bărbat s-a apropiat de el într-o parcare din Luxemburg, în momentul în care alimenta cu motorină, și i-a propus să transporte marfa. Șoferul i-a lăsat acestuia cheile camionului și s-a dus la duș. El spune că ar fi bătut palma pe 1.500 de euro și a crezut că transportă canabis.

Tânărul a spus în fața instanței că regretă ce a făcut și că a acceptat transportul doar pentru a câștiga bani în plus, ca să-și repare casa.

"Regret foarte mult ceea ce am făcut", a spus românul în instanță.

Tribunalul l-a condamnat la douăzeci de luni de închisoare și i-a interzis intrarea pe teritoriul Franței timp de cinci ani.

Totodată, el mai trebuie să plătească o amendă de 644.000 de euro, potrivit sursei citate.

sofer-roman-franta-cocaina


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…