"Îmi pare atât de rău. Nu am cuvinte", a scris Ariana Grande pe Twitter după atacul de la Manchester

"Îmi pare atât de rău. Nu am cuvinte", a scris Ariana Grande pe Twitter după atacul de la Manchester

Cântăreața americană Ariana Grande și-a exprimat profundul său regret pentru moartea a 19 persoane într-o explozie la Manchester, la finalul concertului său, informează BBC News, Daily Mail și DPA.

Sursa foto: Ariana Grande / Facebook

* LIVE UPDATE Explozie soldată cu morți la un concert al Arianei Grande la Manchester; posibil atentat sinucigaș (FOTO/VIDEO)

"Distrusă. Din adâncul inimii mele, îmi pare atât de rău. Nu am cuvinte", a scris pe Twitter artista de 23 de ani, care a scăpat nevătămată din atacul soldat cu 19 morți și 50 de răniți.

Explozia s-a produs imediat după ce Ariana, aflată într-un turneu european, și-a încheiat spectacolul de pe Manchester Arena luni seara, în jurul orei locale 10.35 p.m.

La acel moment, arena era plină de fani, printre care un număr mare de fete adolescente, care reprezintă cea mai mare a parte a fanilor vedetei.

"Cuvintele nu ne pot exprima durerea pentru victimele și familiile afectate din acest atac fără sens. Plângem viețile copiilor și ale celor dragi pierdute în acest act laș", a scris pe Twitter și managerul vedetei, Scooter Braun.

Artista efectua un turneu european, care, după spectacole la Dublin și Manchester, urma să ajungă pe O2 Arena din Londra miercuri și joi. Potrivit site-ului TMZ, citat de Daily Mail, artista și-a suspendat turneul "The Dangerous Woman Tour", deoarece nu se află în starea în care ar putea cânta, iar organizatorii vor trebui să reanalizeze condițiile de securitate pentru restul datelor din concert.

Ariana, care și-a făcut debutul pe Broadway în musicalul "13" la vârsta de 15 ani, a fost recompensată cu premiul "Artistul anului" ("Artist of the year") la American Music Awards în luna noiembrie, impunându-se în fața lui Justin Bieber, Selena Gomez, Rihanna și Carrie Underwood. Single-ul său "Problem" s-a vândut în peste 4 milioane de copii și a fost unul dintre hiturile verii lui 2014.

Numeroase staruri pop, printre care Katy Perry, Taylor Swift sau Selena Gomez, au postat pe rețele de rețelele de socializare mesaje de sprijin și de condoleanțe după atac.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...