Împlinirea vârstei de 70 de ani de către soția prințului Charles, marcată prin publicarea unui portret al cuplului

Împlinirea vârstei de 70 de ani de către soția prințului Charles, marcată prin publicarea unui portret al cuplului

Familia regală britanică a marcat luni cea de a 70-a aniversare a Camillei, ducesa de Cornwall și soția prințului Charles, prin publicarea unui nou portret al cuplului, realizat de fotograful Mario Testino, relatează DPA.

Camilla a sărbătorit împlinirea a 70 de ani la mai multe petreceri de săptămâna trecută, printre care și una găzduită de prințul Charles, sâmbătă, la Highgrove House, reședința privată a cuplului de la Gloucestershire, în sud-vestul Angliei.

Fiii prințului Charles, prințul William și prințul Harry, s-au aflat printre cei 250 de invitați la petrecerea privată de la Highgrove, informează The Telegraph și alte media.

Mario Testino a declarat că este o "adevărată onoare" să fotografieze cuplul regal cu prilejul zilei de naștere a Camillei.

"Am fotografiat-o prima dată pe ducesă după nunta ei cu prințul în urma unei comenzi din partea British Vogue în 2006 și am descoperit o persoană amabilă și frumoasă, cu un minunat simț al umorului", a declarat el într-un comunicat dat publicității prin intermediul Clarence House, biroul prințului Charles.

Charles și Camilla s-au căsătorit în 2005, după ani de controverse privind relația lor. Ea a fost acceptată ca o membră cu drepturi depline a familiei regale de atunci.

Prințul Charles, moștenitorul tronului britanic, s-a căsătorit cu Lady Diana Spencer în 1981, într-o ceremonie care a captivat națiunea.

Căsătoria lui Charles și Diana a fost însă afectată de zvonurile privind faptul că relația prințului cu fosta sa parteneră, pe atunci căsătorită, Camilla Parker-Bowles, ar fi continuat.

În 1992, guvernul de la Londra a anunțat că Charles și Diana intenționează să se separe.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 O nouă arestare la vârf în Rusia