Impresarul lui Horațiu Moldovan confirmă transferul-bombă la Atletico Madrid. Detaliile contractului

Impresarul lui Horațiu Moldovan confirmă transferul-bombă la Atletico Madrid. Detaliile contractului

Horațiu Moldovan s-a înțeles cu Atletico Madrid, transferul portarului rapidist la galonata formație spaniolă intrând în linie dreaptă, după cum a dezvăluit impresarul fotbalistului, Arcadie Zaporojanu.

Horatiu Moldovan prinde transferul carierei, la Altetico Madrid. Foto Sportpictures

Oficialii madrileni l-au contactat joi noaptea pe Horațiu Moldovan pentru a negocia transferul și s-a înțeles asupra detaliilor contractului pe care acesta îl va avea la gruparea de pe Wanda Metropolitano. Conform Digisport, portarul echipei naționale va semna un angajament pe patru ani și jumătate cu formația pregătită de Diego Simeone și va primi, în primul sezon, un salariu uriaș, de 800.000 de euro. Remunerația rapidistului urmează să crească apoi progresiv cu câte 180.000 de euro în fiecare an.

Pleacă luni sau marți la Madrid

Arcadie Zaporojanu, unul dintre agenții care se ocupă de transferul lui Horațiu Moldovan la Atletico Madrid, a confirmat informația dezvăluită de Fanatik: „Discuțiile sunt foarte avansate. Moldovan se apropie cu pași rapizi de Atletico. Spaniolii vor plăti clauza”. Atletico Madrid a luat legătura cu Horațiu Moldovan joi noapte, după victoria cu Real Madrid, scor 4-2 după prelungiri, care i-a adus trupei lui Diego Simeone calificarea în sferturile Cupei Regelui.

„Da, este adevărat! Aşteptăm astăzi notificarea la Rapid din partea lor. Da, vor plăti clauza! Sunt două variante de contract, una cu 4 ani şi jumătate şi una cu 5 ani şi jumătate. Moldovan s-a înţeles cu Atletico. El acum trebuie să se întâlnească cu Cristiano Bergodi şi să discute. E la latitudinea lor. Luni sau marţi va pleca”, a declarat Arcadie Zaporojanu și pentru AntenaSport.

Poate fi lăsat la Rapid până la finalul sezonului

Există două posibilități în acest moment. Madrilenii îl vor lăsa pe Horațiu Moldovan până la finalul sezonului din Superliga să apere la Rapid sau acesta va merge direct în cantonamentul lui Atletico, pentru vizita medicală. Totul depinde de rezerva titularului Jan Oblak, croatul Ivo Grbic, care e dorit de Dinamo Zagreb. Acesta nu a apărat niciodată poarta ibericilor în acest sezon și vrea să plece. Dacă o va face acum, Moldovan va merge direct sub comanda lui Diego Simeone. Dacă se va transfera la Zagreb în vară, românul va fi lăsat la Rapid pentru ultima parte a sezonului.

Rămânerea lui Moldovan în Giulești până la vară ar însemna și o gură de aer pentru selecționerul Edi Iordănescu. Titularul naționalei ar avea în continuare meciuri în picioare și nu ar destabiliza echipa în vederea Euro 2024, mai ales că o mulțime de internaționali - Ianis Hagi, Andrei Rațiu, Răzvan Marin - nu sunt titulari la echipele lor de club.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB