Impresiile unui american despre România: „Oamenii sunt extrem de prietenoși, dar mâncarea e scumpă” VIDEO

Impresiile unui american despre România: „Oamenii sunt extrem de prietenoși, dar mâncarea e scumpă” VIDEO

Jason Veiga, un american din San Diego foarte pasionat de călătorii, a petrecut patru zile în România cu prietena sa, trei zile stând în București și una în Brașov și la Castelul Bran.

Jason Veiga a petrecut patru zile în România cu prietena sa FOTO Instagram

Jason Veiga are propriul canal de YouTube, intitulat ”Fly with Veiga”, și spune că scopul său este de a vizita minimum 100 de țări de pe glob, iar până acum a reușit să viziteze deja 30 de țări de pe toată planeta.

Cea mai recentă experiență specială a fost chiar în România, unde a venit alături de prietena sa. Iar filmarea despre România este deja una populară, strângând aproape 10.000 de afișări pe YouTube.

Jason și prietena sa au închiriat un apartament pe Calea Victoriei și au fost încântați de zona unde s-au cazat, fiind practic la doar câteva minute de mers pe jos de majoritatea atracțiilor turistice importante din Capitală.

„Sunt câteva locuri ce ne-au plăcut foarte mult, în frunte cu pasajul Macca-Villacrosse, Centrul Vechi, librăria Cărturești Carusel, fântânile din Piața Unirii și Palatul Parlamentului. Bucureștiul este un oraș scump în ceea ce privește mâncarea, nu e cum scriu unii pe internet”, precizează Jason Veiga.

Americanul pasionat de călătorii și prietena sa au fost impresionați de cât sunt românii de joviali.

„Toată lumea e foarte prietenoasă și nu m-am simțit vreo secundă în nesiguranță. M-a impresionat și faptul că în multe locuri din București sunt steaguri ale României. Ceea ce demonstrează faptul că locuitorii sunt mândri că sunt români”, mai spune americanul originar din San Diego.

Cei doi americani au mers și cu trenul la Brașov, parcurgând distanța București-Brașov în două ore și jumătate.

„Drumul cu trenul a fost foarte confortabil și am văzut multe peisaje de neuitat. Brașovul e un oraș încântător și ne-a părut rău că nu am putut rămâne o noapte acolo. Drumul cu un Uber de la Brașov la Bran ne-a costat 30 de dolari, destul de scump. Mă așteptam ca la Bran să fie puțină lume, dar zona este una foarte animată, cu multe restaurante unde poți mânca foarte bine, chiar mai bine decât în București”, mai spune Jason Veiga.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?