„În 4 luni nu am reușit să facem față Ucrainei”

„În 4 luni nu am reușit să facem față Ucrainei”

Sabotorul rus Igor Strelkov a recunoscut că armata rusă nu a reușit să cucerească Ucraina.

Ofițer al Serviciului Federal de Securitate al Rusiei, criminalul de război Igor Strelkov, numit și ”Ghirkin”, a izbucnit în critici dure la adresa lui Vladimir Putin.

El a fost supărat de scuza că armata rusă ajunsă în Ucraina „nu a început” încă lupta adevărată. Un fragment din discursul lui Strelkov a fost publicat pe canalul Ukraine 365 Telegram.

Sabotorul Federației Ruse, care a participat la ocuparea Crimeei și a Donbasului, a recunoscut că armata rusă nu a reușit să cucerească Ucraina.

"Rusia uriașă, care până de curând era numită "a doua putere în lume" din punct de vedere militar, nu a reușit să facă față Ucrainei în 4 luni. Războiul a fost transferat în formatul unui front static. Având un avantaj imens față de Ucraina, nu am reușit să facem față... Prin urmare sunt pesimist. Și ce se va întâmpla în continuare? Să trecem în defensivă? Vom ceda încet ceea ce am ocupat la început? "- s-a indignat Strelkov.

El continuă să insiste asupra introducerii mobilizării generale în Rusia pentru a finaliza ocuparea întregii Ucraine și a ridiculizat cuvintele lui Putin despre „încă nu am început”, amintind de pierderile grele Rusiei pe fronturile ucrainene.

Nu a îndrăznit să menționeze numărul soldaților ruși morți, dar a remarcat că pierderile au fost „destul de mari”.

Pierderile Forțelor Armate Ruse, inclusiv răniți, au depășit 100.000 de oameni. Dintre aceștia, peste 37 de mii sunt militari ruși lichidați.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...