În atenția ANI și DNA! Uite ce „DONAȚII” a primit aia pusă de Dragnea la Interne! Este MAFIE pe față!

În atenția ANI și DNA! Uite ce „DONAȚII” a primit aia pusă de Dragnea la Interne! Este MAFIE pe față!

În atenția ANI și DNA! Mafie pe față, oameni buni! Carmen Dan, aia care a fost pusă de Dragnea în fruntea Ministerului de Interne, care este și senator de Teleorman, a primit donații ca la mafioți în campania electorală! O persoană „dispusă la sacrificii” a fost Mihaela Pieleanu, fost secretar al Cancelariei Prefectului Teleorman, pe vremea când Dan Carmen Daniela era trimisul Guvernului în teritoriu, adică prefect. Conform declarației de avere, în data de 2 decembrie 2016, prin foaie de vărsământ, aceasta i-a „donat” candidatului Dan Carmen suma de 105 milioane de lei vechi, adică mai bine de jumătate din venitul total încasat în anul fiscal anterior. Și exact suma cu care, ce coincidență, Carmen Dan a contribuit la campania electorală a PSD. 

O altă persoană care „a simțit nevoia” să-i „doneze” niște bani actualului ministru de Interne a fost și Victor Drăgușin, primarul municipiului Alexandria.

Însă cazul care este de competența DNA este cel al „împrumutului” primit de Carmen Dan de la fostul său subordonat, fostul subprefect, în cărți acum pentru o numire ca prefect de Teleorman, Alexandru Răzvan Ceciu. Ăsta, un amărât, a se vedea mai jos declarația lui de avere cu veniturile, a împrumutat-o pe madam Carmen Dan cu de două ori veniturile lui anuale!!!

Declarația de avere a senatoarei Carmen Dan :

Cum vi se pare vouă, oameni buni, faza că una care are venituri de peste 600 de milioane lei vechi pe an se împrumută în campania electorală de cu 280 de milioane de la unul care are puțin peste 100 de milioane pe an?
Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Zvon...

2 Vă era dor de o jigodie? Uite-o!

3 A ales bine Reghecampf! I se spune „Gură de Aur”!

4 Așa o fi?

5 Poza asta spune tot...